یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم قبول دارم حرفتو، ری اکشنش چی بود؟ بنظرت اگه بگیم خانواده دختر میخوان اقا رو ببینن متقابلا زشته؟
یه کم احساس کردم سختشون بود ک قبول کنن، بهرحال سنت شکنی کار آسونی نیست، ولی من دوس دارم ارزش دختر و ارزش زن حفظ بشه، اگ حقی برای پسر هست برای دختر هم هست
و قبول هم کردن 🙂 منتها چون دیدیم اصلن آدم من نیستن، جوابمون منفیه.
یه کم احساس کردم سختشون بود ک قبول کنن، بهرحال سنت شکنی کار آسونی نیست، ولی من دوس دارم ارزش دختر و ...
آتنا خیلی از این حرفت خوشم اومد من تا حالا اینجوری بهش نگاه نکرده بودم اصلا، همیشه یه حس سنگینی داشتم وقتی به قرار اول فک میکردم که فقط مادر میخواد بیاد نگاهم عوض شد کلا🙃
در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍
مشاور رو عوض کردم،بجاش رفتم پیش یکی از اساتید خودم که مرکز مشاوره داشت،البته این دفعه بدون اقا، یه حرفایی زد واقعا به بقین رسیدم به درد هم نمیخوریم مخصوصا که فهمیدم یسری رفتارای اقا از روی رودربایستی با مادرش بوده، منم چرا دروغ، از پرستیژش خوشم اومده بود از طرفی خانوادمم مخالف بودن، گفتم نه. دلخور شدن یجوراییم گفتن یک سال معطلمون کردین اون روی خودشونو نشون دادن 😅 ولی خب واقعا حس میکنم سبک شدم 😁
در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍