2777
2789
عنوان

حق+ سم+ خنده+ غم.... همه چی بفرما تو دم در بده

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 86 پست
مال من همون کاربرد هم نداره

منم چون دولتی نیستم کاربردی نداره

عههههه چرا یبار به کارم اومد

کارت ملیهمراهم نبود کارت دانشجویی داذم(:

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

چجوری هم آیفون چهارده دستتونه

هم ماشین خفن زیر پاتون،هم با لاوتون میرید مسافرت،هم بیست سالتونه؟

هم خاک بر سرمن

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه دختره دوست شدم، گفتم تا حالا با کسی نبودم، گفت اون اوسکلی که تا این سن با کسی نبوده مشکل داره، ولم کرد، با یکی دیگه دوست شدم، گفتم قبل تو با دو سه نفر بودم، گفت انقدر از پسرای عوضی بدم میاد، ولم کرد

آقا چی بگم خوو

یه بار با یه استاد دانشگاه قدم میزدم تو شهرمون!

یه کارگری داشت گونی‌های برنج‌رو بار میزد پشت نیسان، به این سوی چراغ قسم دکتر کتش‌رو کند رفت باهاش برنج بار زد، بعدشم نشست تو مغازه یکساعت خاطرات دوران ابتدایی‌رو باهاش گفت و خندید، همکلاسیش بود!

الکی بعضی‌ها نامدار نمیشن!

- موسیو آرسن

آیا میدانستید استادی که شما رو با ۹.۵ میندازه لزوما کفتار نیست و به احتمال زیاد انسان شریفیه که ۲ شما رو ۹.۵ رد کرده که معدلتون خراب نشه متفکران عزیز؟

-

نقش یسری هام تو گروه های دانشجویی اینجوریِ که یهو آنلاین میشن میان میگن عََََههه ۸۷۳ تا پی ام ...

بعد ناپدید میشن تا ۸۷۳تا پی ام بعدی

بعد از زن‌ها، پیچیده‌ترین موجودات اونایی‌ان که‌ از شروع ترم جدید دانشگاه و درس و امتحان خوش‌حالند