2777
2789
عنوان

روز عقدمو به گند کشید😔

430 بازدید | 15 پست

تاپیک قبلیم راجب خواهرشوهرم حرف زدم

یکی دیگه از کاراش این بود که داداش من وضعش خیلی خوب نبود موقع عقد مجبور شد سکه پارسیان بده

حالا اینم میکروفون دستش بود اعلام میکرد کادوهارو

هی گفت چیه کادوتون داداش بیچارم گفت سکه س دیگ باز گفت نه بگو سکه چی اونم مجبوری گفت پارسیان همونو اعلام کرد تو بلندگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادو اعلام کردن یکی از بدترین رسمهای عقد و عروسیه ، نکنید ملت رو شرمنده نکنید اونم از نفهمیشه دیگه

منم دوست ندارم خیلی‌ بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا واقعا قبلش خوشحال بودم بهترین روز ادمو تبدیل کرد به بدترین

از ی بیشعور توقع دیگ نداشته باش 

این از الان معلومه چه عنیه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

نمیدونم تو عروسی این خواهرشوهرها چرا دور برمیدارن‌..والله..تحفه ها..

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
واقعا  من اصلا بی ازارم خدایی همه میدونن  این اما واقعا خودش مریض روانیه

پس اعصابتو بخاطر ی اسکول کم عقل خورد نکن

عقدتم مبارک باشه انشالله خوشبختترین بشین💋❤

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋