2777
2789

دوستان برنامه بهتره قاطی باشه یا اینگه مثلا ی روز پا کار کنیم یه روز جلوبازو یه روز سرشانه 

یا اینکا بهتره برنامه قاطی باشه کدوم بهتر نتیجه میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روز پا 

ی روز زیربغل و پشت بازو

ی روز سرشانه و کول

ی روز سینه و جلو بازو

ی روز هوازی

ی روز استراحت

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

برنامه ای که قاطیه به قول شما فول بادیه مخصوص تازه کار است ،برنامه تفکیکی واسه آماتور و حرفه ایا

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

سلام من مربی بدنسازی هستم . این که شما تک عضله ای کار کنید و یا ترکیبی به نظر مربی شما برمیگرده. مربی بر اساس بررسی آناتومی شما و بررسی اهداف تمرینی شما و همچنین سایر فاکتورها ، سیستم تمرینی متناسب برای شما را پیدا می کنه که حالا ممکنه تک عضله ای باشه یا ترکیبی ، که البته انتخاب نوع حرکات و نوع چیدمان حرکات و سیستم های تمرینی از مباحث تخصصی این رشته هست که مربی باید نسبت به اونها آگاهی و اشراف کامل داشته باشه