2777
2789
عنوان

دارم میترکم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 30 پست
خیلی باکلاسین پس

با کلاس نیستیم .ولی این رسم و رسومات را گذاشتیم کلا کنار.

همش حرص و جوش .

خیلی وقته فامیلامون گذاشتند کنار.

الان همه حواسشون تو زندگی خودشونه .

تورم بالاست .

مثلا واسه کربلا و حج سیسمونی کسی و یا حتی عروسی بعضیها نمیرند پول نندازند.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عزیزم اینجور مواقع سکوت کن 

بعد وقتی مشابه اون تواقوام شوهرت اتفاق افتاد تلافی 

نیازی به گریه کردن و اینکه جلوهمسرت نق بزنی نداری اونو ازخودت دور میکنی

من خودم اینجورمواقع صبر سکوت 

اینجور اتفاقات برای همه هست بعد جبران می کنم 

البته چرا دروغ خیلی جاها سعی می کنم مثل اونها بدنباشم 

امایک جاها اونها هم نیاز به تلنگر دارند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم رسم شهرستان چیه ،ولی ما اگر کسی فوت بشه مثلا پدر همسر ،همه برای ختم میان ،به احترام من وه ...

ما شهرستان نیستیم عزیزم 

دایی همسرم هم که فوت شد خانواده من دوباره همه مراسمات رو اومدن اما برای ما(فامیل دور نبودن )فوت شدن زنگ هم نزدن 

عزیزم کربلا چیزی نیست واسه اش زنگ بزنند الان مردم همه درگیر زندگی هاشون هستند

زندگی ها سخت شده باورمی کنی من به برادرخودمن ازکربلا اومدزنگ نزدم 

حالا کربلا رفتن شده مثل مسافرت داخل ایران بعضی ها هرساله یا هردوسال یکبارمیرن 

ما شهرستان نیستیم عزیزم   دایی همسرم هم که فوت شد خانواده من دوباره همه مراسمات رو اومدن ...

عزیزم دایی همسرتون هم فامیل درجه یک حساب میشه ،ولی اگر دایی مادر همسرتون ویا پدر همسرتون بود خوب معمولا نمیان ونهایت زنگ میزنن ،

عزیزم اینجور مواقع سکوت کن  بعد وقتی مشابه اون تواقوام شوهرت اتفاق افتاد تلافی  نیازی به ...

دورت بگردم 

خیلی جاها ناحقی شد برام 

تو موقعیت های مشابه چیزایی ازمون خواستن و انتظار داشتن که دقیقا توهمون موقعیت ها برای ما انجام ندادن و همسرم گفته چیزی نگو ناراحتی پیش میاد

عزیزم دایی همسرتون هم فامیل درجه یک حساب میشه ،ولی اگر دایی مادر همسرتون ویا پدر همسرتون بود خوب معم ...

خب شما این رو در نظر بگیرید که پسر خالشون برای مراسم یکبار اومدن و ما برای نوه ی خواهر زن پسرخالشون رفتیم(مادر شوهرم گفت باید بریم)

و پدربزرگ من برای مراسمات اومدن، برادرش فوت کرد و زنگ هم نزدن

الان اوکیه از نظرشما اینطوری؟

عزیزم کربلا چیزی نیست واسه اش زنگ بزنند الان مردم همه درگیر زندگی هاشون هستند زندگی ها سخت شده باور ...

بحث کربلا نیست که بحث اینه اون همه خانواده من اومدن و رفتن اما اونا حتی یکبارشم نیومدن و بازم انتظار دارن که خانوادم باید برن 

خانواده من رو کوچیک میبینن اصلا خانواده ها به کنار، برای خود من هم دقیقا همین کارا رو میکنن من کارایی براشون میکنم که الان شده وظیفه اما اونا ساده ترینش روهم دریغ میکنن

خب شما این رو در نظر بگیرید که پسر خالشون برای مراسم یکبار اومدن و ما برای نوه ی خواهر زن پسرخالشون ...

من نمیدونم رابطه مادر شوهرت با عروس خاله همسرت چجوریه که رفته،شاید به هم خیلی نزدیکن، ولی واقعا وظیفه ای نبوده برای  برادر پدر بزرگ شما بیان  ،اگر خدای نکرده برای پدر بزرگتون اتفاقی میوفتاد وظیفه داشتن بیان ،ویا شما میگید برای سال عمو وخاله وبقیه رو دعوت نکردن ،معمولا نمیکنند وفقط پدر ومادر ونهایت پدر بزرگ ومادر بزرگتون رو دعوت میکنند ،

دورت بگردم  خیلی جاها ناحقی شد برام  تو موقعیت های مشابه چیزایی ازمون خواستن و انتظار دا ...

چیزی نگو 

اما انجام نده گله کردند بگو آخه فکر کردم شماریم ندارین چون موقع فلان منم شما نیومدیم یااقوامتون ...

اما درکل به یکورت 

تامیتونی ازشون یواش یواش فاصله بگیر باسیاست با احترام 

مهم همسرته که هواتو داره 

تمام تلاشم این باشه همسرت را بیشتر جذب کنی وتامیتونی از خانواده اش زندگی

من خودم سکوت می کنم بعدتوموقعیت همسرم میگه بیا این مسأله وموضوع هست بریم برای دیدنشون و....

میگم برای ما فلان موقع اینجوربرخورد کردن پس لزومی نداره بریم 

اگر هم دیدی اصرارداره برو 

بدون درچشمش عزیزمیشی

من نمیدونم رابطه مادر شوهرت با عروس خاله همسرت چجوریه که رفته،شاید به هم خیلی نزدیکن، ولی واقعا وظیف ...

رابطشون اونقدر نزدیک بود که تاحالا ندیده بودنش

و البته طی این یکسال مراسمات کسایی برای ختم رفتیم که همسرم حتی اسمشون رو هم نمیدونه و از دورترین اقوام ک حتی فامیل حساب نمیشن رفتیم

بحث کربلا نیست که بحث اینه اون همه خانواده من اومدن و رفتن اما اونا حتی یکبارشم نیومدن و بازم انتظار ...

خوب نکن عزیزم 

گرماس گاماس دورشو ازشون 

بعدم یک جاها ناراحت میشی یکی دوهفته به بهانه ای نروخونه شون مریضم کاردارم و....

به همسرت بگو کاردارم نمیتونم بیام ....

همسرت شمارابایدببره بالا

باید به خانواده اش بگه شما فلان کاررا نکردید پس اونها هم حق دارند انجام ندهند

گلم اینکه ازشون دلخوری سر چیزهای مختلف ممکنه حق با شما باشه ،ولی در این مورد ختم ،نوع توقعتون اشتباهه ،چون نسبتهایی که فوت شدن متفاوته ،یقینا خانواده شما هم اگر برادر پدر بزرگ همسرتون فوت میشد تو مراسمات شرکت نمیکردن .