2777
2789
عنوان

چهارتا قرص روکین خوردم کمک توروخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 42 پست

برو داروخونه بپرس ،هیچکیم نمیفهمه،بعدم خودت تو چه دوره ایی از عادت ماهانه هستی،احتمال بارداری غقط چند روز تخمک گذاری بالاست اونم اینجور که میگی کمترم میشه،قرثم که خوردی نگران نباش عزیزم،حق داری استرس داشته باشی ولی هیچی نیست،مسموم نشی فقط این همه قرص اورژانسی خوردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو داروخونه بپرس ،هیچکیم نمیفهمه،بعدم خودت تو چه دوره ایی از عادت ماهانه هستی،احتمال بارداری غقط چن ...

پریودم ۱۷ بوده احتمال تخمک گذاریم کی هست؟ سوم اسفند رابطه داشتم

یعنی روکین بی تاثیره؟ 

بی تاثیر که نیست .....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
میگین خود ابه بعد حامله نمیشم ؟ توروخدا جواب دقیق بدین😭

ببین چقد از پریودت گذشته 

تو هربار اقدام جدی برای بارداری با بهترین شرایط فقط ۲۵ درصد احتمال حاملگی هست...ینی ادم زرتی حامله نمیشه بستگی به خیلی چیزا داره 

چند روز از پری گذشته؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
زمانی ک ترشحات زنانه حالت سفیده تخم مرغ پیدا میکنن زمان تخمک گذاریه

ینی ۱۶ روز از اولین روز پریودت رد شده اگر سیکل پریودت ۲۷_۲۸روزه باشه احتمال ۹۹ درصد باردار نمیشی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰