2777
2789
عنوان

چقد بده آدم حسودباشه

374 بازدید | 20 پست

رفیقم  پدرش براش مغازه زد روزی سه چهارساعت میره میشینه تو مغازه سود خوبیم درمیاره. حالا من همش دنبال کارم به غیرکارگری12ساعته چیزی گیرم نمیادکه کمرم یاری نمیکنه

حسادت اذیتم میکنه😪یه حال بدی ام نصیحتی حرفی دارید؟ 

باش اصن حق باتوعه👏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسادت‌نمیکنی ینی بد اونو نمیخوای فقط غبطه میخوری دوس داری که تو هم شرایط اونو داشته باشی و این قابل درکه

اختلاف طبقاتی آزاردهنده ست

وقتایی ک اذیتی خودتو با پایین تر از خودت هم مقایسه کن

هر چه از دوست رسد نیکوست...
همشم میگه من رو پاهای خودم وایسادم😕

واییی مشخصه خیلی رو مخه. بابای پولدار داره خوش به حالش بره عشقو حال کنه این زر زدنا چیه خود ساخته با جیب پدر؟! 😂😑معمولا اونایی که واقعا با تلاش خودشون به جایی میرسن، مثل اینا اینجور ادعا ندارن. 

طبیعیه 

همه این احساسات رو دارن ، اونایی که میگن من هیچ وقت حسادت نمیکنم ، اتفاقا از همه حسود تر هستن. 

ولی نزار این احساس جلوی پیشرفتتو بگیره ، بعضی وقتا اتفاقا حسادت باعث میشه آدم تکون بخوره یه کاری برای زندگیش بکنه