2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خاله منم عربه ولی خیلی متدین و خانواده دار هستن.. چند همسری اصلن تو خانوادشون تعریف نشده

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بله ایران 

ببخشید من منظورم عرب غیر ایرانی بود...عرب های ایران که رو چشم ما جا دارن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

حداقل صیغه رو حرام میدونن خداروشکر  دو تا زن گرفتن بهتر از  اینه شوهرت هر شب با یکی بخواب ...

امام حسین و حضرت زهرای شما؟  زنده باشن؟  میفهمی چی میگی.  تو خودت نژادت معلومه مال کجایی که تفکیک قومیتی میکنی.  چرا توهین میکنی

دانشجو معلمم ترم ۱  نشمردی چند برابر ؟ احساس میکنم ۳ برابر بردن 🥺

نه والا

اگر مطمئنی که نمیخوایش و میدونی که تلاش میکنی برای رشته های بهتر انصراف بده تا دیر نشده..

ترم 1 زیاد نمیبرن

اگه اینجوری حساب کنیم که حضرت محمد برمیگرده به حضرت ابراهیم که یهودی ان..داریم راجع به اعراب های خار ...

خب شما گفتی عرب زن رو درجه دو میبینه !!!!

منم میگم همون عرب عربستان برای خوشحالی مردمش رونالدو رو خرید و پوشش اجباری رو برداشت ، خوانندگی زن ازاده و هر کس مختاره خودش راهش رو انتخاب کنه !!

همون عرب امارات شرکت بنز و هیوندا و ... اورد کشورش تا مردمش و زن هاش  با ماشین های داغون کشته نشن 

قطر بهترین ورزشگاه ها رو برای زن هاش ساخت 

تازه یه فکت جالب بگم میدونستی نانسی در جوار حرم امام حسین در بغداد ماه قبل کنسرت داشته !!!

سواحل لبنان و پارتی هاشون رو که فک کنم خودت بهتر بدونی !!! 

بهتره خوب این عکس رو نگاه کنی !!! امیدوارم گریت بگیره ، بالایی دخترای وطن خودت تو سیستان و بلوچستان هستن پایینی ساحل لبنانه 

نه والا اگر مطمئنی که نمیخوایش و میدونی که تلاش میکنی برای رشته های بهتر انصراف بده تا دیر نشده.. ...

میخوامش ولی حوصلم سر رفته و باروحیاتم سازگار نیست 

رشتم انسانیه رشته های بهتر نیست 

انگلیسیم فوله ولی😂امیدی نیست؟ 

فک نکنم😂😂😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

میخوامش ولی حوصلم سر رفته و باروحیاتم سازگار نیست  رشتم انسانیه رشته های بهتر نیست

آها پس خوبه سخت نگیر دختر..

هر رشته ای که بری ماه های اول افسرده میشی اینو مطمئن باش

چون زیاد دیدم اینجوری

نه

دوستان اسی عابر بانک میخواد معرفی کنید

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

امام حسین و حضرت زهرای شما؟  زنده باشن؟  میفهمی چی میگی.  تو خودت نژادت معلومه مال کج ...

گفت عربا زن رو درجه دو میدونن 

مگه حضرت محمد و امام حسین و حضرت زهرا ایرانی بودن ؟؟

همشون عربستانی الاصل هستن