2777
2789
حالا جدا از این شرایط... به طور عمومی، این موضوع از نظرشون غیر اخلاقی و بد هست؟؟ یا عادی و اوکی می ...

نظر شخصی خودم رو میگم 

تو این چند سال اخیر اصلاحات خیره کننده در عربستان داره رخ میده !!!

همین اصلاحات و رفاه در نتیجه باعث برابری جنسیتی میشه و زن دیگه زیر بار حرف زور نمیره !!!

حجاب در عربستان ازاده !!!

خوانندگی زن ازاده 

میتونی تیم  فوتبال زنانشون  رو ببینی !! 

بن سلمان گفته برای ماه رمضان بچه های کوچیک نباید بیان مسجد چون ما حق نداریم  دین رو تو مغزشون فرو کنیم !!!

بن سلمان میخواد یه امارات دیگه بسازه !!

وقتی یه زن در همه فعالیت ها حق برابر با مرد رو داشته باشه 

مطمئن باش مرداش جرئت نمیکنن 😉 

اصلا میدونی قانون یه کشوره که اونو میسازه !!! و زن رو قوی میکنه

حالا جدا از این شرایط... به طور عمومی، این موضوع از نظرشون غیر اخلاقی و بد هست؟؟ یا عادی و اوکی می ...

خودت بهتر میدونی اینجا مردا تا سی سالگی با هر کی خواستن میخوابن 

اخرش میرن خواستگاری دختر ۱۸ ساله و گواهی بکارت هم میخوان !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگلیسیم فوله ولی😂امیدی نیست؟ 

واقعا راحت هر چی بخوای مبتونی به انگلیسی بگی ؟ به من چه توصیه ای میکنی که خوب یاد بگیرم حوصله کلاس ندارم 

فیلم و اهنگ زیرنویس نگاه کنم بعد کتاب ۵۰۴ بخونم کافیه ؟ اپلیکیشن انگلیسی در سفر پیج هر چی سراغ دادی معرفی کن لطفا خیلی دوست دارم فول بشم یکی از ارزوهامه

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
نظر شخصی خودم رو میگم  تو این چند سال اخیر اصلاحات خیره کننده در عربستان داره رخ میده !!! همی ...

وای چقدر عالی

انشالله با همین فرمون پیش بره. هم عربستان هم بقیه کشور های دنیا بالاخره سیستم ظلم علیه زن رو تموم کنن

منم موافقم که قانون شدیدا مهمه

اما در کنارش فرهنگ و عرف و اعتقادات مردم اون جامعه هم خیلی مهم و تاثیرگذار هست

در واقع جفتشون دو تا پایه اصلی هستن

ملتی که قانون درست و فرهنگ درست و سالم داشته باشه در ایده آل ترین حالت قرار داره

اما اگه قانونش خوب باشه اما اعتقادات و شرایط فکری مردم بد باشه همچنان زیاد خوب نیست

و برعکس 

اگه فرهنگ و شعور مردم خوب باشه اما قانون بد و غلط باشه باز خوب نیست

خودت بهتر میدونی اینجا مردا تا سی سالگی با هر کی خواستن میخوابن  اخرش میرن خواستگاری دختر ۱۸ س ...

غلط میکنن🤬

البته من این مزخرفات رو بین عقب افتاده های نی نی سایت متاسفانه زیاد دیدم

ولی تو دنیای واقعی خداروشکر همچین چیزی نیست

به جز مناطق خاص و یه سری قشر خاص و داغون

هیچ دختر و خانواده سالمی همچین چیزی رو نمی‌پذیره.

اگه گذشته جنسی و باکرگی مهمه، باید واسه هر دو طرف مهم باشه

البته الان واسه خیلی ها دیگه مهم نیست

اما همونایی که هنوز براشون مهمه، حق ندارن فرق بذارن بین دو جنس

یا خدا چه آدم داغونی به تورت خورده بود کاش این صفت رو به کل اهوازیا و عربا نسبت ندی    

گفت رسم اینجاست😨😨😰😰

من چه میدونم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
میگفتی هرشب میخوام، میای؟🤣

گفت میام🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
گفت عربا زن رو درجه دو میدونن  مگه حضرت محمد و امام حسین و حضرت زهرا ایرانی بودن ؟؟ همشون عرب ...

نه ریشه پیامبر ص بر می گرده به حضرت ابراهیم ص

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .