2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد تو خیابونم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 22 پست
نه عزیزم تا حالا تکرار شده مثلا بعد چند ماه میفهمم فلان کار و کرده بعد میگه زمان گذشته

😑چه اخلاق زشتی داره خداوکیلی

ولی برو خونه وقتی حق باهاته اون باید تو خیابون پرسه بزنه نه تو

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی باهاش رفاقت کردم اما حرفهای می زنه دلمو میشکنه

الا فکر میکنی قدر محبتت و ندونسته 

شاید هم واقیت باشه عزیزم

اینو بدون همیشه به اندازه برای دیگران انرژی بزار نه کمتر نه بیشتر

بعضی ادما سواستفاده میکنن.

عضی اشتباه ها متاسفانه در وجود اون ادم رفته و نمیشه درستش کرد .

شاید اگه بپذیری با این ایراداش خودت کمتر ازیت شی

بهش میگم پنهونکاری نکن  نمیذاره اعتماد داشته باشم

واقعا سخته شریک زندگی آدم پنهون کار باشه. بگو اگه بفهمی منم ازت یسری مسائل مهمو پنهون کردم چه حالی میشی؟؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀