2777
2789

الان فقط تعبیر احمقانه دل‌درد گرفتن دندون به ذهنم میرسه.

البته تشبیه نیست این. استعاره مکنیه‌ست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مثل اتش فشانی که از بیرون به نظر خاموشه ولی فقط زمین سوزش حرکت گدازه به سمت دهانه اتش فشانو حس میکنه ،دقیقا مثل وقتی دندونمون تیر میکشه و از بیرون انگار همه چیز طبیعیه ولی این ماییم که حس میکنیم دارن جمجمه مونو اره میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط تعبیر احمقانه دل‌درد گرفتن دندون به ذهنم میرسه. البته تشبیه نیست این. استعاره مکنیه‌ست

آره خوبه مثلا میشه گفت دندان هایم تیر می‌کشیدند انگار دل درد داشتند مرسی عزیزدلم

اینی که گفتی یعنی چه ، گیاهخواری آیا ( با توجه به امضات)

خیر گیاهخوار نیستم.

طبیعت منو در مسیر همه چیز خواری تکامل داده. من به طبیعت دهن کجی نمیکنم.

اگه خیلی نگران حال طبیعت هستم در مصرف آب و برق صرفه‌جویی میکنم، بیشتر مسیرها رو پیاده یا با وسایل حمل و نقل عمومی میرم، از لوازم آرایش و دخانیات استفاده نمیکنم، تا جایی که میتونم کاغذ مصرف نمیکنم، زباله‌ها رو تفکیک میکنم، توی طبیعت زباله نمیریزم و آتیشم رو بعد استفاده خاموش میکنم. از بعضی زباله‌هام که قابلیت مصرف دوباره دارن استفاده میکنم و کارهایی از این قبیل.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیر گیاهخوار نیستم. طبیعت منو در مسیر همه چیز خواری تکامل داده. من به طبیعت دهن کجی نمیکنم. اگه خی ...

چرا دعوا میکنی فقط پرسیدم 🥲 من خودم قبلا گیاهخواری کردم بعد ول کردم ، و دقیقا الان مثل تو ام !

چرا دعوا میکنی فقط پرسیدم 🥲 من خودم قبلا گیاهخواری کردم بعد ول کردم ، و دقیقا الان مثل تو ام !

من دعوا نکردم! سوال پرسیدی برات توضیح دادم.

واقعا خیلی انشا و تخیل هاتون خوبه 

من انشام خیلی خوب نیس گفتم از شما دوستان بپرسم 

فقط یه سوال شما چیکار کردید انشا تون خیلی خوبه مثلا تمرین میکنید، شعر میخونید یا کتاب میخونید؟؟

این استعداد انشام هیچوقت به دردم نخورد کاش میتونستم ازش پول درارم

واقعا خیلی انشا و تخیل هاتون خوبه 

من انشام خیلی خوب نیس گفتم از شما دوستان بپرسم 

فقط یه سوال شما چیکار کردید انشا تون خیلی خوبه مثلا تمرین میکنید، شعر میخونید یا کتاب میخونید؟؟

واقعا خیلی انشا و تخیل هاتون خوبه  من انشام خیلی خوب نیس گفتم از شما دوستان بپرسم  ...

نیمکره سمت راست مغز باید فعال باشه و همینطور کتاب باید بخونی چیزای مختلف نه فقط یه موضوع ، ولی نهایتا من که با استعداد نوشتنم پولی در نیاوردم ، فقط دوستامو میخندونم 

نیمکره سمت راست مغز باید فعال باشه و همینطور کتاب باید بخونی چیزای مختلف نه فقط یه موضوع ، ولی نهایت ...

من میخوام تو مدرسه انجام خوب باشه چه کتابی خوبه؟