2777
2789

حتی اونایی هم که تجربه نکردن 

تو تاپیک بمونن دلداریم بدن 

بچه هااا ما ۵ تا بچه ایم یه برادر بزرگتر که الان جدا از خانواده زندگی میکنه با ۴ تا خواهر که من بچه دوم و دختر بزرگم و الان ۲۰ سالمه 

راستش من از ۳ سالگی به بعدم شاید اینقد زندگی شادی نداشتم چون تو سه سالگی من خواهرم به دنیا اومد و من خیلی اذیت شدم و بهونه میاوردم دیگه به من به توجه نمیشد و از اونجایی که بچه هم بودم خیلی اذیت شدم و روز به روز لاغر تر شدم 

تا اینکه هی پشت سر من بچه اومد و آخرین ختر هم وقتی من کلاس چهارم بودم اومد 

واقعا من وقتی چهارم هم بودم نیاز به کمک و توجه داشتم 

نه اینکه تو اون سن مراعات سه تا دختر دیگه هم بکنم 

کودکی من با کمبود گذشت 

از کمبود توجه گرفته تاا دوست داشتن تا درک شدن ....

سخت گذشت اما گذشت 

به امید اینکه یه روزی تموم میشه 

اما نشد 

و الان خواهر کوچیکم که کلاس پنجمه خیلی سلیطه اس و همش باهام بدرفتاری میکنه 

همه دوسش دارن با اینکه عصبیه 

و اون خلا های منو تازه میکنه😭😔

حتی اگر ایده ایی ندارید یکم دلداریم بدید 

نیاز دارم کنارم باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم همه ماها خواهر برادر داریم و اکثرا همه بخاطر اختلاف سلیقه و.. با هم در تضاد هستیم 

اما مجبوریم تحمل کنیم بنظرم همون قدر که خانواده پرجمعیت مشکلات خاص خودشو داره تک بچه بودن و توجه مدام دیدن هم باعث مشکلات دیگری میشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چون تک فرزندم و هیچوقت تواین شرایط نبودم درک درستی از موقعیتت ندارم و چیزی هم بگم ممکنه شعارگونه بشه یا راه حل اشتباه بدم

ولی از صمیم قلبم دعا میکنم یکی وارد زندگیت شه انقدر بهت عشق بده که کل این خلاهای ۱۷ سال اخیرت رو فراموش کنی

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
چون تک فرزندم و هیچوقت تواین شرایط نبودم درک درستی از موقعیتت ندارم و چیزی هم بگم ممکنه شعارگونه بشه ...

مرسی عزیزم 

اتفاقا از همین میترسم که شوهرم کنم 

همسرم به خواهرام بیشتر توجه کنه تا من😭😔

عزیزم تو همیشه بعد منفیش رو دیدی میتونی نیمه پر لیوان رو ببینی به هر حال غریبه نبودن ناتنی نبودن برای تو که بچه بودی درست سخت بوده ولی تنها نبودی با خواهرات بزرگ شدی و همبازی داشتی همیشه من دوستم تک فرزند بود انقدر گریه میکرد و ناراحت بود همیشه تنها بود طفلی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
عزیزم تو همیشه بعد منفیش رو دیدی میتونی نیمه پر لیوان رو ببینی به هر حال غریبه نبودن ناتنی نبودن برا ...

اما بیشتر اذیت شدم تا اینکه حالم خوب باشه 

یه جا خوندم تعداد بچه ها نباید بیشتر از ۳ تا باشه وگرنه مشکل میشه