2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری که میخوان از صفر شروع کنن بیان📚

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 41 پست

خدا نگذره از پدر و مادرم  خیلی باهوش بودم ولی وقتی ازشون کتاب میخواستم برام نمیخریدن مجبورم کردن برم سر کار . وقتی ازشون کتاب میخواستم کتکم میزدن . 

در کل بگم الان فروشنده ام وقت کمی دارم . امیدی ب زندگی ندارم . قصدم خودکشی هستش . ولی ته دلم امید دارم که یه روز شاید به دندونپزشکی هم برسم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنت کنه پدر و مادرمو.  خیلی باهوش بودم ولی وقتی ازشون کتاب میخواستم برام نمیخریدن مجبورم ک ...

دوست عزیزم، به این فکر کن شاید موفقیت و آینده ی شما تو کار آزاد بوده و قراره اونجا بدرخشید‌ 

پرقدرت کارت رو ادامه بده امیدوارم روز ب روز پیشرفت کنی 

با آرزوی بهترین ها

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
دوست عزیزم، به این فکر کن شاید موفقیت و آینده ی شما تو کار آزاد بوده و قراره اونجا بدرخشید‌  پ ...

ولی من میخوام درس بخونم . برم دانشگاه . روپوش سفید بپوشم . با شوق و ذوق با مریضم حرف بزنم . نه اینکه با مشتری سروکله بزنم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

نمیشه قطعی گفت ولی بستگی به دو عامل مهم داره:  ۱. کیفیت کار و برنامه مشاور شما ۲. میزان تلاش، ...

مرسی که وقت گذاشتی❤

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

از الان تا تیر خوب بخونم روزی ۱۲ ساعت چی میارم

من قطعی نمیتونم بگم عزیزم. ولی واقعا ب جرئت میگم میانگین ۱۲ ساعت معجزه میکنه اگ با برنامه حرفه ای همراه باشه

قطعی میگم

حالا حدودی که میتونین بگین هرچی باشه من ناراحت نمیشم فقط بگین

بستگی به سطح و پایتون داره خب عزیزم

ولی همه چی احتمالش هست.

از تمام پیراپزشکی ها، تا پرستاری و شاید پزشکی