2777
2789

سلام بچها، امیدوارم تا این لحظه عالی خونده باشین💕

من دانشجوی پزشکی ام

هدفم اینه با شرایط خیلی مناسب، تا حد توانم به کنکوری ها کمک کنم.

با تعداد خیلی محدود، اما حرفه ای مشاوره دارم.

با برنامه شخصی سازی شده، گزارش شبانه و بیداری، رفع اشکال روشی و مشاوره ای و پاسخ به تمام سوالات.

گروه رقابتی رایگان و کانال پشتیبانی و...

یه برنامه شروع از صفر خیلی حرفه ای با تمام جزئیات مورد نیاز طراحی کردیم برای بچهایی که هنوز هیچی نخوندن یا وسواس و استرس دارن‌

چون تعداد محدود مشاوره میدم، هزینه برام مهم نیست و خیلی کمه.

اگه خواستین میتونین یک هفته امتحانی رزرو کنین و پیوی پیام بدین شرایط رو بفرستم براتون💕

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕

سلام

تاپیکتون ممنوعه.

تعلیقتون می کنن.

🟥🟥🟥

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاپیکتون ممنوعه. تعلیقتون می کنن. 🟥🟥🟥

سلام سارا جون چرا؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

سلام سارا جون چرا؟

سلام

نی نی یار گفتن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میشه از الان به پزشکی رسید؟با پایه متوسط؟

نمیشه قطعی گفت ولی بستگی به دو عامل مهم داره: 

۱. کیفیت کار و برنامه مشاور شما

۲. میزان تلاش، ساعت مطالعه، پشتکار و استمرار شما.

مثلا من خودم شاگردی دارم که دو هفته هست شروع کرده با پایه متوسط ولی اونقدر داره خوب با برنامه شروع از صفرمون پیش میره که پیشرفتش چشمگیره و چند هزار تا رتبش جابجا میشه قطعا

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕
چرا آخه ایشون به منم خیلی کمک کردن.. اجازه بدین بچه ها استفاده کنن

سلام

ایشون فقط ۲ هفته عضو شدن.

قانون سایته که گفتن کلا ممنوعه.

چون تعلیق نشن بهشون گفتم.