2777
2789
عنوان

واکسن چهارماهگی

221 بازدید | 18 پست

سلام واکسن پسرمو زدم اسهال شده از عوارض این واکسنه؟

بالا هم میاره

و اینکه سرش خیلی داغه اما بدنش نه و تب سنج دمای معمولی نشون میده امروز روز دومه بازم امکان تب کردن وجود داره

چقدر بده این واکسن🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ساعتی استامینوفن ادامه بده پودر ors یا پدی لاکت یکیشون باس بدی اگرمیشه ببر اورژانس  ی چک کنن ...

من همسرم نییست خیلی نگرانم یعنی حطرناکه؟

باید بمونم اخرشب همسرم  بیاد یا فردا ببرمش 

یعنی خطرناکه؟ فردا باید ببرمش

نه ولی شاید ربطی به واکسن نداشته باشه دارونیاز باشه پسرمن بعدواکسن۴ماهگی همش شیربالامیاوردشدید وبینیش هم گرفته بود بردم دکتر گفت واکسن ویروس وارد بدنش شده گلوش درد گرفته بهش دارو داد

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
۴ساعتی استامینوفن ادامه بده پودر ors یا پدی لاکت یکیشون باس بدی اگرمیشه ببر اورژانس  ی چک کنن ...

پودر ا آر اس بچه ۴ماهه چه جور بده

من همسرم نییست خیلی نگرانم یعنی حطرناکه؟ باید بمونم اخرشب همسرم  بیاد یا فردا ببرمش

نگران نباش فقط مواظب باش تبش کنترل باشه فردا ادامه داشت ببرش دکتر اسهال هم شاید اصلا اسهال محسوب نشه مگه تعدادش زیاده؟بالا آوردن پسرمن شدیییید بالا میورد بعد واکسن ۴ماهگی که دکتر گفت گلوش درد گرفته

ممنون عزیزم  تب نداشته باشه فقط سرش داع باشه طبیعیه؟

اگه خیلی زیاد نیس آره طبیعیه دیگه واکسن زده لباس هم زیر لباسش تنش نکن فقط یه بلوز شلوار ساده خونه هم زیاد گرم نکن

اگه خیلی زیاد نیس آره طبیعیه دیگه واکسن زده لباس هم زیر لباسش تنش نکن فقط یه بلوز شلوار ساده خونه هم ...

استامینوفنش هم سرساعت بده بهش تا فردا

نگران نباش فقط مواظب باش تبش کنترل باشه فردا ادامه داشت ببرش دکتر اسهال هم شاید اصلا اسهال محسوب نشه ...

شیرش ک میدم پشت بندش بالا میاره زیاد نه اما شیر قاطی با اب باشه اونجوری اسهالشم صبح تا غروب ۶ بار شد اما الن بهتر شده خداروشکر 

اسهال وقتی میگن که دفعاتش زیاد باشه یا آبکی؟

شیرش ک میدم پشت بندش بالا میاره زیاد نه اما شیر قاطی با اب باشه اونجوری اسهالشم صبح تا غروب ۶ بار شد ...

اسهال باشه حالش خوب نیس متوجه میشی نگران نباش

شیر زود به زودتر بده بهش تا آب بدنش کم نشه اگرهم شیرخشکیه روزی چن سیسی بهش میتونی آب بدی