2777
2789

خانوما من برای پسرم که ۹سالشه دنبال یه لباس خاص هستم برای عیدش بگیرم.اخه لباسهای دخترا همه خوشگل و بانمکن ولی لباسهای پسرونه خیلی معمولین ظاهرشون.اگه جایی رو بلدین لطفا معرفی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جایی ک میگم لباساش از چین و کره وارد میکنه 

هیچ جا نمیتونی لنگه شد ببینی 

اکثر بلاگرا ازش خرید میکنن 

خودمن فقط عیدا واسه پسرام میخرم 

خودش ست و ترکیب میکنه میده 

بهشت کودک تو باغ فیض اسلامشهر 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
این جایی ک میگم لباساش از چین و کره وارد میکنه  هیچ جا نمیتونی لنگه شد ببینی  اکثر بلاگر ...

شما ازش حضوری خرید میکنید؟راضی بودید از خریدتون؟من دنبال یک ست لباس خاص هستم .از این سبکا که ست ژیله وشلوار اینا دارن یا کلا این سبکا که همه جا هست نمیخوام برا عیدش

شما ازش حضوری خرید میکنید؟راضی بودید از خریدتون؟من دنبال یک ست لباس خاص هستم .از این سبکا که ست ژیله ...

اره عزیزم چون نزدیک خونه مامانمه.  

لباساش خیییلی خاصه اصلا شبیهش جایی نیس.کفش و اکسسوری شم کامله .من وقتی از اونجا میخرم لیلا تن هیچ کس نیست و همه آدرس میگیرن

مرسی قربونت لطف کردی پیجشو‌دادی

فدا.  فقط این روزا بازد صف وایسین تا نوبتتون شع . بر عکس جاهای دیگه تنوع پسرونش خیلی بیشتر از دخترونه ست

🤤🤤🤤🤤🤤🤤😍😍😍

من واسه جفت پسرام ۱۵ تومن گذاشتم همش میگم خدا کنه بتونم براشون براشون بگیرم چون دوس ندارم از جای دیگه خرید کنم. چون گرونه فقط عید میتونم خرید کنم روزای دیگه از جاهای معمولی میخرم