2777
2789
عنوان

به خدا دیگه از فقر و نداری خسته شدم

2524 بازدید | 64 پست

خسته شدم از اینکه ساده ترین چیزها واسم آرزو شده

شرمنده عزیزامم

اومدیم فقط تماشاگر باشیم ما

خدایا اصن میبینی مارو؟ کاش میمردم اینقدر خفت نمیکشیدم

من نه منم نه من منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭

خداشاهده دندونم خرد خرد مدتی بود ریخت یوساعت پیش کلا افتاد در کمال تعجب مگه میشه دندان آدم بزرگسال بیاد تو دستش اونقدر از فقر گریه کردم😭😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

شما مگه معلم نیستی ؟مجرد هم هستی فکر کنم میدونم درمقابل ابن مخارجی که هست حقوق زیادی نیست ولی خوب یه اب باریکه هست دیگه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

واقعا جواب میده؟ کار دارم اخه ولی درامدش واسه رفت و امدمه فقط

اره بخدا 

سوره واقعه رو قبل خاب بخون برام دعا کن 

خیلی خوبه 

مخصوصا هدیش کنی ب شهید هادی و شهید سامانلو

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂