2777
2789

من حس بدی میگیرم دو سه نفر تو اقوام خودمون و اقوام شوهرم هستن. اصلا جرات ندارم تو مهمونی چیزی که اون ندیده بپوشم یا بردارم. مدام میپرسه. کیفت و چند خریدی. روسریت و چند خریدی. وای تمومی هم نداره. من خودم اصلا از کسی نمیپرسم. حس میکنم کار خوبی نیست. نمیدونم چجوری این کارشون و ترک بدم. که  بی ادبانه هم نباشه و ناراحت نشن. یا طلا میخرم انگشترم و میگیرن. با دست سبک و سنگینش میکنن. گردنبندم و میگه چند گرمه. گرمی چند خریدی. حس بدی میگیرم با این آدمها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره انگشتر بگو سخت رفته تو دستم ببخشید در بیارم دیگه نمیتونم دستم کنم لباسم بگو نمیدونم باهم چند ...

آخه همیشه میپرسن. اصلا انگار از مغازه دار دارن میپرسن. حتی لباسهای بچه هام و میپرسن. تو مهمونی از همه چی من سوال کرد. من اصلا ازش نپرسیدم لباست و چند خریدی. با اینکه اونم نو خریده بود. بعضی ها چقدر فضولن خدایی. باید همش بگم نمیدونم تا شاید دست از سرم بردارن

درباره انگشتر بگو سخت رفته تو دستم ببخشید در بیارم دیگه نمیتونم دستم کنم لباسم بگو نمیدونم باهم چند ...

عزیزم خودش دستم و میگیره انگشتر و در میاره. منم انگشترهام تنگ نیستن آخه

عزیزم خودش دستم و میگیره انگشتر و در میاره. منم انگشترهام تنگ نیستن آخه

خب فداتشم این آدم پرروعه واقعا

نباید بگی چجوری بهش بفهمونم که ناراحت نشه

اتفاقا باید یبار ناراحت بشه..دیگه جمع کنه خودشو

عادت های اتمی و اثر مرکب
خب فداتشم این آدم پرروعه واقعا نباید بگی چجوری بهش بفهمونم که ناراحت نشه اتفاقا باید یبار ناراحت ب ...

آره خیلی هم پر حرفه. یعنی میشینی کنارش فرصت نمیده به کسی. رگباری حرف میزنه. چند نفرن همینجورن. تو مهمونی های جدا جدا اینا رو میبینم

از دستت درآورد بعدش تیکه بنداز که اصل بود خانم کارشناس؟سنگینیشو تایید میفرمایید؟دفعه بعدی خرید داشت ...

متاسفانه اصلا نمیتونم اینجور حرف بزنم. کلهم اهل تیکه انداختن نیستم  تو فامیل منو به مهربونی میشناسن. ولی دیگه از این اخلاقم بعضی ها سو استفاده میکنن

متاسفانه اصلا نمیتونم اینجور حرف بزنم. کلهم اهل تیکه انداختن نیستم   تو فامیل منو به مهربونی م ...

یبار دلتو به دریا بزنی..دیگه اینطوری حرص نمیخوری

عادت های اتمی و اثر مرکب
بی لولن این آدما...کلا بذارشون کنار

من کلا کاری ندارم بهشون. رفت و آمدی باهاشون ندارم. اونا میان پیشم  چقدرم بهم زنگ میزنن. تلفن هاشونم جواب نمیدم. بازم زنگ میزنن

یبار دلتو به دریا بزنی..دیگه اینطوری حرص نمیخوری

خدایی راست میگی باید بگم. مستقیما بگم حقیقتا من دوست ندارم هی قیمت میپرسید ازم. خودم مگه از شما قیمت میپرسم

اینکه خوبه جاری من قیمت میگیره ارزون باشه میگه اینا فیکن من اصلشو خریدم گرونتر بود گرونتر باشه میگه ...

اتفاقا یکی از اینا جاریم هست. اون فقط میپرسه. حتی بهتر از من داره. ولی نمیدونم چرا مرض داره از من بپرسه