من حس بدی میگیرم دو سه نفر تو اقوام خودمون و اقوام شوهرم هستن. اصلا جرات ندارم تو مهمونی چیزی که اون ندیده بپوشم یا بردارم. مدام میپرسه. کیفت و چند خریدی. روسریت و چند خریدی. وای تمومی هم نداره. من خودم اصلا از کسی نمیپرسم. حس میکنم کار خوبی نیست. نمیدونم چجوری این کارشون و ترک بدم. که بی ادبانه هم نباشه و ناراحت نشن. یا طلا میخرم انگشترم و میگیرن. با دست سبک و سنگینش میکنن. گردنبندم و میگه چند گرمه. گرمی چند خریدی. حس بدی میگیرم با این آدمها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درباره انگشتر بگو سخت رفته تو دستم ببخشید در بیارم دیگه نمیتونم دستم کنم لباسم بگو نمیدونم باهم چند ...
آخه همیشه میپرسن. اصلا انگار از مغازه دار دارن میپرسن. حتی لباسهای بچه هام و میپرسن. تو مهمونی از همه چی من سوال کرد. من اصلا ازش نپرسیدم لباست و چند خریدی. با اینکه اونم نو خریده بود. بعضی ها چقدر فضولن خدایی. باید همش بگم نمیدونم تا شاید دست از سرم بردارن