2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش رفته مسافرت من و بچه هام تو خونه تنهائیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم بشين صحبت كن باهاش

بگو ماهم بايد برنامه بذاري ببريمون مسافرت

خودت ميري برو ولي جدا هم مارو ببر

يه كاري كن تو دراز مدت كم كم از اين سفرا دست بكشه

و بيشتر باهم بريد خودتون 

حالا نه فقط شما  اما جدیدا مد شده همش میگن بچه هاو رو پیش کسی بذارید  این چرا برا من هضم ...

برای منم ا

خب بچه هاتونم ببرید دیگه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
حالا نه فقط شما  اما جدیدا مد شده همش میگن بچه هاو رو پیش کسی بذارید  این چرا برا من هضم ...

همینطور که اقا حق دارن با دوستاشون وقت بگذرونند ، خانم هم این حق رو داره ، بخاطر همین  بچه ها رو باید پیش کسی بزارن تا بتونند دورهمی های دوستانه اشون رو داشته باشند و از فضای خسته کننده و همیشگی بیرون بیان تا بتونند از لحاظ روحی شادتر به زندگی رسیدگی کنند . 

باهاش صحبت می کنم ولی فایده نداره ،چند تا رفیق مجرد دورشو گرفتن هوائیش کردن همش با اونا میره تفریح ن ...

خیر نبینن

من انقدر نفرینشون میکنم،پدر منم درآوردن

چار روز دیگه هوا خوب شه مگه من آسایش دارم؟

چشمم به شوهر نمیخوره

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

شما هم بشين صحبت كن باهاش بگو ماهم بايد برنامه بذاري ببريمون مسافرت خودت ميري برو ولي جدا هم مارو ...

چی کار کنم ،دوستاش نمی ذارن با اونا خیلی بهش خوش می گذره با ما همش باید مواظب بچه ها باشیم

همینطور که اقا حق دارن با دوستاشون وقت بگذرونند ، خانم هم این حق رو داره ، بخاطر همین  بچه ها ر ...

بقیه با بچه هاشون  یکی به دو کنن تا اونا به خودشون رسیدگی کنن؟؟ 

ببخشید این نشونه بارز بی  ادبی هست 

بذاره بچه هاش از اب و گل دربیان بعد بره خوشگذرونی 

خیر نبینن من انقدر نفرینشون میکنم،پدر منم درآوردن چار روز دیگه هوا خوب شه مگه من آسایش دارم؟ چشمم ...

منم اصلا شوهرمو نمی بینم ماهی یه بار با هم رابطه داریم احساس می کنم زندگیم از دستم در رفته روش کنترل ندارم

منم اصلا شوهرمو نمی بینم ماهی یه بار با هم رابطه داریم احساس می کنم زندگیم از دستم در رفته روش کنترل ...

دیگه الان سرشون سفید شده،آدم نشدن

کی میخوان بشن

ما رو ک دق دادن

زنگ بزن غذا بیارن براتون،یه کارتون بذار بچه ها ببینن

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩