2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش رفته مسافرت من و بچه هام تو خونه تنهائیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 73 پست
حالا نه فقط شما  اما جدیدا مد شده همش میگن بچه هاو رو پیش کسی بذارید  این چرا برا من هضم ...

جدیدا نیست

همیشه یچه ها رو میشده گذاشت پیش کسی.

خانواده

همسر

مهد

حالا دوست اشنا ک من مخالفم.

مثلا ایشون وقتی شوهرس اینجوری هست

باید حتما خودشم اینجوری باشه 

💕

یه راهی به نظرتون نمی رسه که دوستاشو دک کنم ؟می ترسم زنگ بزنم بهشون بدتر دعوا بشه نمی دونم چیکار کنم

سوال برام از اول چرا این چیزارو قبول کردی؟

شوهری ک برای شما اررش قائل نیست

سه ماه سه ماه میره سفر با دوستاش.

واقعا دیر به فکر‌افنادی‌با دو بچه.

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال برام از اول چرا این چیزارو قبول کردی؟ شوهری ک برای شما اررش قائل نیست سه ماه سه ماه میره سفر ...

اولش که اینجوری نبود کم کم اینجوری شد .بعد هم هر سه ما مثلا یه هفته میره مسافرت نه اینکه سه ماه سفر باشه .مخصوصا بعد از بچه ی دوم که خیلی سرم شلوغ شد بیشتر شد

جدیدا نیست همیشه یچه ها رو میشده گذاشت پیش کسی. خانواده همسر مهد حالا دوست اشنا ک من مخالفم. م ...

هیچکس جز پدر مادر وظیفه نگه داری از بچه هارو نداره 

مسئولیت خودتو بندازی به گردن دیگران گناهه

اولش که اینجوری نبود کم کم اینجوری شد .بعد هم هر سه ما مثلا یه هفته میره مسافرت نه اینکه سه ماه سفر ...

منم منظورم همون یک هفته هست.

ما خودمون سفرات مجردی میریم

ولی دیگه مسافرت و رسیدگی به خانواد و ول نمیکنیم

💕

هیچکس جز پدر مادر وظیفه نگه داری از بچه هارو نداره  مسئولیت خودتو بندازی به گردن دیگران گناهه

من ک مادرم عمرشو دادن به شما..

مادرشوهرمم شهر دیگه ای هستن.

دوتا بچه دارم ، خودم و‌ همسرم نوبتی نگه میداریم.

مسيله واجبی باشه پرستار اشنایی در حضور مادرشوهرم باهاشون میمونن ک مادر‌شوهرم فقط ناظرن.

استارتر کلا شوهرش اینارو گذاشته زمین پی خوش گذورنی خودش

گناه ک چه عرض کنم ! ظلمخ

💕

متاسمانی شوهر من خانواده اش براش اولویت آخرن مشکل منم همینه

باید روش زندگیت رو عوض کنی.

خودتو غرق بچه داری نکن..مسئولیت بهش بده..

قاطع باش به‌ دوش نکش بچه هارو.

سفر مجردی سالی یکبار دوبار..پشت سرش راه بیفت برو با بچه هات.

💕

من شاغلم عزیزم مادرشوهرم بچه ها رو نگه میداره منم بهش پول میدم البته خودش دوست داشت که بچه ها پیشش باشن ولی الان تو این تعطیلی ها همه رفتن مسافرت ،در کل مرد هم باید گاهی بچه ها رو نگهداره تا زن بتونه یه کم استراحت کنه ولی شوهر من فقط به خودش فکر می کنه

باید روش زندگیت رو عوض کنی. خودتو غرق بچه داری نکن..مسئولیت بهش بده.. قاطع باش به‌ دوش نکش بچه هار ...

آره خودم هم فکر می کنم زیادی فداکاری کردم و از خودم گذشتم که الان این شده روزگارم دیگه از این به بعد می خوام از حقم دفاع کنم .خدا مادرتون رو رحمت کنه

من ک مادرم عمرشو دادن به شما.. مادرشوهرمم شهر دیگه ای هستن. دوتا بچه دارم ، خودم و‌ همسرم نوبتی نگ ...

مسائل بین مرد و همسرش باید بین خودشون باشه 

بقیه که نباید قاطی شن 

یکی از اطرافیان برا حال گیری از همسرش 

همش بچه ها و میاره میندازه به احوال ما