2777
2789
عنوان

اگر بدونین باباتون 😭😭😭😭😭

511 بازدید | 20 پست

اگه مامانتون مسافرت باشه  بدونین باباتون همین الان بیرون بوده و داشته خیانت می‌کرده چه حسی پیدا می‌کردین؟

مامانتون می‌دونه از چندین ماه قبل قضیه رو اما نمی‌خواد طلاق بگیره 

منم چندین ماه قبل به روی بابام آوردم  قضیه خیانتشو و اولاش با هم بد بودیم و بعد کم کم اوکی شدیم 

الان هم رفته بیرون الان اومده می‌دونم داشته خیانت می‌کرده و هر وقت هم اینکار و می‌کنه اخلاقشو با من خوب می‌کنه الان میگه دختر عزیزم دلم میخواد سرشو بکوبم توی دیوار خون بیاد از سرش تا لال بشه

اصلا تمرکز ندارم روی درس خوندنم 

دلم نمی‌خواد با این آدم توی یه خونه باشم 

چه بد، محلش نزار

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این مساله بین مادر و پدرتون هست و به شما ارتباطی نداره

اگر مادر مشکلی نداره با این قضیه پس شما سکوت کنید

حتما مادرتون یه چیزی میدونه که نمیخواد طلاق بگیره 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

قبلنا پدر مادرا برای بچه ها حرمت و قداست داشتن . چقدر زمانه بد شده بابا با اطلاع دختر میره هرزه بازی اون یکی مامانش میره با دوست پسرش. چقدر بی غیرتی واقعا عادی شده

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
این مساله بین مادر و پدرتون هست و به شما ارتباطی نداره اگر مادر مشکلی نداره با این قضیه پس شما سکوت ...

حس بدی دارم 

بابام همیشه واسم پشتیبان بود 

الان تنها پشتیبانم یه آدم آشغاله که ازش متنفرم 

مامانم از ترس آبروش طلاق نمیگیره دیگه هم واسش مهم نیست ماهی دو بار می‌ره مسافرت اینجا من دارم نابود میشم

اره قبلش بد اخلاقن بعدش خوب میشن.چطور مطمعنی حالا؟؟؟

مطمنم 

قشنگ می‌شناسمش دیگه 

ظهر بی دلیل نمیتونه رفته باشه بیرون کاری هم نداره با دوستاشم نبوده یه دفعه هم اخلاقش خوب میشه انگار از یه چیزی می‌ترسه و پنهونش میکنه

مطمنم  قشنگ می‌شناسمش دیگه  ظهر بی دلیل نمیتونه رفته باشه بیرون کاری هم نداره با دوستاشم ...

از كجا انقد مطمىني برا خودت فرضيه ساختي و هر حركتي رو ميذاري پاي خيانتش

شايد رفته مواد مصرف كرده الانم حالش سرخوش شده