دخترم_جونم_فدات مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1727 عنوان خانما سونوگرافی و آزمایشگاهها تا چندم قبل عید هستن 154 بازدید | 11 پست ؟؟؟ برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم 1402/12/04 | 16:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 11870 زنگ بزن بپرس هرمرکزی فرق داره مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
دخترم_جونم_فدات مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1727 زنگ بزن بپرس هرمرکزی فرق داره باشه چقدم جواب میدن🤕🤕🤕 برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 باید از خودشون بپرسی، سالی که من رفتم ان تی ، ۲۷ اسفند نوبت داشتم، ۲۸ هم بودن ولی چهارشنبه سوری بود ترسیدم برم. آزمایشمم همون روز دادم باز بود کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
یه_مردادی_دواتیشه عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 11870 باشه چقدم جواب میدن🤕🤕🤕 مثلا من دکترم گفت تا ۲۶ ام هستیم سونویی ک میرم گفت تا ۲۸ ام هستیم مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
دخترم_جونم_فدات مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1727 شبانه روزیا همش هستن منظورم سونوگرافی و آزمایشگاههای معتبره برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
parimamanhana عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4880 منظورم سونوگرافی و آزمایشگاههای معتبره اونا تا ۲۸ باز هستن
دخترم_جونم_فدات مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1727 باید از خودشون بپرسی، سالی که من رفتم ان تی ، ۲۷ اسفند نوبت داشتم، ۲۸ هم بودن ولی چهارشنبه سو ... باشه ممنون خودم تهرانم میخام برم شهرستان موندم اونجا هستن یا ن 😐😐😐اون موقه شهرستانم بخاطر عید برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 باشه ممنون خودم تهرانم میخام برم شهرستان موندم اونجا هستن یا ن 😐😐😐اون موقه شهرستانم بخاطر عید مراکز خصوصی که تلفنی هم جوابگو هستن هم نوبت میدن، تماس بگیر بپرس تایمی که میخوای هم نوبت بگیر!من از دو هفته قبلش گرفته بودم بازم شلووووغ بود سونوگرافی کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
دخترم_جونم_فدات مدیر استارتر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 1727 مراکز خصوصی که تلفنی هم جوابگو هستن هم نوبت میدن، تماس بگیر بپرس تایمی که میخوای هم نوبت بگیر! من ا ... خیلی ممنون لطف کردین جوابمو دادین تشکر برای حاجتم یه صلوات میفرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 خیلی ممنون لطف کردین جوابمو دادین تشکر خواهش میکنم❤️ کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘