2777
2789
عنوان

کارای عیدتون شروع کردید؟

151 بازدید | 18 پست

منکه مامانم پیره باید خودم دست به کار شم نمیخام اون بلند بشه

اما مغزم هنگ کرده اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم😂

شما شروع کردید چیکارا کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر 

اصلا نمیدونم شوهرم میخواد چکار کنه  قراره باز سازی کنیم شوهرم یه بار میگه تابستون یه بار میگه تعطیلات عید انجام بدم  منم همینجوری تو بلا تکلیفی موندم  

تازه من باید هم خونه خودم هم خونه پدر شوهرمو تمیز کنم 

بخدا خسته شدم آخر نفهمیدم این حکمت خدا چیه که هر کار سخته میزاره رو دوش من  

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
من دراز کشیدم مامانم اون بالا بنده خدا داره تمیز کاری میکنه الان میرم کمکش😂

پاشو دختر برو کمک مامانت 

گناه داره 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
پاشو دختر برو کمک مامانت  گناه داره

چشم الان میرم😍

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

پاشو پاشو خجالت بکش گناه داره😂😂😂

الان پا میشم🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE