2777
2789

تو جامعه یه مرد نیس که دوست داشته باشه زن افریده بشه 

ولی زنهای زیادی هستن که دوست داشتن مرد باشن هرکی پسر میاره یجورایی مث اینکه احترامش بیشتر و کلا مرد پراهمیتر نشون میده

حالا خدا هم از یه طرف گفته ۴زن برتر 

چرا ۴مرد برتر نداریم همه میتونن به مقامهای بالا برسن

یه پیامبر زن نداریم

زن نمیتونه قاضی باشه

زن بخاطر پریودی نمیتونه چله بگیره که مقامش بره بالا😓

حالا چه جوابی دارین

همیشه که اینجوری نیس.تا سونو بهم گفت بچت پسر خانواده شوهرم ناراحت شدن حتی تبریک نگفتن.چون عاشق دختر هستن😏

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه

ولی روایت هست که روزی به اسم روز محشر 

حضرت فاطمه از جلوی همه عبور می‌کنن 

و همه ی موجودات جهان، حتی پیامبران بهش تعظیم می‌کنن..

سوره های زیادی به اسم زن هست..

چرا فکر می‌کنی خدا تبعیض قائل شده؟! 

خبب زن قاضی تو همه دنیا داریم 

جایگاه و ارزش زن خیلی بالاست توی دین 

اما توی کشور اکثر کارارو مردا انجام میدن 

بیشتر پسر دوش دارن بخاطر وراثت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

ارزش زن کم نیست قاضی نمیتونه بشه چون از رو قلبش تصمیم میگیره نه عقلش 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

اولا که الان خیلی از مردا عمل می کنن که زن بشن

ولی هر دو گروه اشتباه می کنند

در واقع اینا از مقدراتی که خدا براشون در نظر گرفته فرار می کنن

ادامه داره اگه دوس داری لتیک کن تا بگم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

من شنیده بودم گفده بودن یه خانم برا این نمیتونه قاضی باشه چون دلرحمه دلش نمیاد😕

نه قاضی زن داریم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

اولا با بیا ن این سوالات این جا موافق نییستم ولی برای هر چیزی یک دلیلی هست ، درکل میتونیم بگیم که اره طبق ایه صریح قران مرد بالاتر هست به سبب برتری هایی که بهش داده شده ولی ارزش زن هم در اسلام بسیار بالاست ، اینکه یک زن پیامبر نداریمهم دلایل خودشو داره