2777
2789

من پیام نور خوندم مثل یه خر رفتم دانشگاه مثل یه خر اومدم 😅 بیرون خیلی ببخشید این طوری حرف زدم ولی واقعا هیچ پیشرفتی نکردم اطرافتم پره خانمهای متاهل وشوهر کرده است هیچی یاد نمیگیری مگر فقط برای مدرک بری که اونم خیلی سخته پیام نور .

اقایان درخواست دوستی ندید.                             خدایا مرا به همه ارزوهایم برسان                          خدایا کمکم کن انسان خوبی باشم                        خدایا روزهایم راپر از عشق به خودت قرار بده           خدایا تو همه چیز منی تو بهترین رفیق و همراه منی .💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اگه برگردم به گذشته بازم میرم دانشگاه پیام نور ، سطح علمی دانشجوی پیام نور اگه درس بخونه از حتی دانشجوهای دولتی بیشتره ، چون پیام نوریا کتاب میخونن و آزاد و دولتی ها جزوه ، من زمانی ک واسه ارشد رفتم دانشگاه ازاد متوجه شدم ک چقدر سطح علمیم نسبت به بقیه ک یا ازاد خوندن یا دولتی ، بیشتره ، اگه دانشجوی پیام نور هستی بهت پیشنهاد میکنم از فرصت استفاده کنی خوب درس بخونی دلتو خوش نکن ک نمونه سوال بخونم پاس بشم ، اره پاس میشی ولی کتاباتو بخونی کلی چیز یاد میگیری 

من اگه برگردم به گذشته بازم میرم دانشگاه پیام نور ، سطح علمی دانشجوی پیام نور اگه درس بخونه از حتی د ...

هنوز دانشجو نیستم، دقیقا به خواهر میگفتم شما سطح علمیتون از دانشگاه دولتی هم بیشتر.. میگن هر چی دانشگاه بهتر باشه سخت تر 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
هنوز دانشجو نیستم، دقیقا به خواهر میگفتم شما سطح علمیتون از دانشگاه دولتی هم بیشتر.. میگن هر چی دانش ...

من الان واسه ارشد اومدم آزاد ولی اصلا راضی نیستم ، فقط پول میگیرن اصلا چیز یاد نمیگیری تو پیام نور کتابایی ک میخونی همه اصولی ان مرجع ان ولی تو ازاد اگه کتاب معرفی کنن سلیقه ایه هر استادی ی کتاب از خودش معرفی میکنه 

من پیام نور می خونم . امتحاناتش سراسری و تستی هستن البته نمره منفی ندارن. میانترم 8 نمره داره پایانترم 12 نمره داره. کلاسهای پیام نور الزامی نیست. ولی درسهای آزمایشگاهی و عملی حضور سرکلاس الزامیه. واسه شاغلین معمولا مناسبه.شهریه اون از آزاد و غیر انتفاعی کمتره

من الان واسه ارشد اومدم آزاد ولی اصلا راضی نیستم ، فقط پول میگیرن اصلا چیز یاد نمیگیری تو پیام نور ک ...

من دوست دارم زمان دانشجویم تفریح و گردش داشته باشم فرصتش داشتین شما؟ 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!