2777
2789

من و بچه ها خونه بودیم مدیر ساختمون آمد معرفی کرد و رفت بازرس ها همه جا رو چک کردن رفته اتاق ها رو هم دیده اون یکی همکارش بامن صحبت میکرد اون یکی به دخترم  گفته من بابات میشناسم ی زمانی دوست بودیم

اونا که رفتن دخترم این حرف گفت تعجب کردم شوهرم که خونه نبود از کجا فهمیده اینجا خونه کیه؟

تازه دیشب آمدم بخوابم یهو چندتا عکس هامون که بی حجاب و لباس باز تنم بود خورد چشمم .اینقدر خودم فحش دادم خاک تو سرم عقلم نرسیده عکس ها رو بردارم

خاک بر سر اون مامور برق که فضولی کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدیر ساختمون همراهشون نبود اصلا در باز نمی‌کردم

ببیند اگه مهندس ناظر ساختمان باشه داخل ساختمان رو جک میکنه اگه بازرس اداره برق باشه فقط محل نصب کنتور رو چک میکنه حالا بپرس ببین مدوم بودن

ببیند اگه مهندس ناظر ساختمان باشه داخل ساختمان رو جک میکنه اگه بازرس اداره برق باشه فقط محل نصب کنتو ...

ای بابا امروز هم آمدیم مسافرت شمام ترس انداختی دلم یعنی فیلم بوده؟