2777
2789
عنوان

استخدامی دبیری

432 بازدید | 12 پست

سلام کسی هست برای اسخدامی دبیری بخونه ؟‌

وقتی توی منابع نوشتن کتاب راهنمای معلم یعنی در همون سطح سوالات میاد یا باید سطح بالاتر بلد باشیم ؟

خوندن کتاب های خوب میتونه دنیای بهتری برای همه ی ما بسازه
نمیدونم من نگاه کردم نمونه سوال زیادی هم پیدا نکردم.کتتباشم خیلی زیاده

مشکل من اینه که توی تخصصی نوشته منابع کتاب معلم و کتاب راهنمای معلم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره از توی سایت گرفتم. از ایران استخدام همه منابع داره به صورت pdf. کتابای راهنمای معلم مخصوص رشته خ ...

منظورم اینه سطحش بالا نیست و اینکه یکسری توضیحات برای معلم داره و نوع تدریس را گفته ، اصلا مشخص نیست در همین سطح سوال طرح کنن 

سال های گذشته سوالات از منابع دانشگاهی طرح میشده 

شما چه رشته ای شرکت کردین ؟

منظورم اینه سطحش بالا نیست و اینکه یکسری توضیحات برای معلم داره و نوع تدریس را گفته ، اصلا مشخص نیست ...

ادبیات. آره اونطوری راحت‌تر بود امسال یکم گیج شدم فکر کردم شاید توی مصاحبه اش از روش های تدریس سوال کنند.. در هر حال باید این منابع بخونیم. شما چه رشته ای هستین؟؟ 

ادبیات. آره اونطوری راحت‌تر بود امسال یکم گیج شدم فکر کردم شاید توی مصاحبه اش از روش های تدریس سوال ...

من دبیری زیست شرکت کردم ، کاملا گیج شدم

نگران نباش عزیزم انشاالله که آزمون راحت‌تر از چیزی باشه که ما فکر می‌کنیم. انشاالله که موفق بشی.&nbs ...

توکل به خدا 

چه قدر خوندی ؟

تازه شروع کردم. اما چون مربوط به رشته هامون خیلی منابع تخصصی اش برام سخت نیست بیشتر عمومی ها اذیتم م ...

من با عمومی ها راحتم ،مشخص هستن ولی این تخصصی کاملا گیجم کرده