2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیدونم چ مرگمونه چهار ماه اقدام بی نتیجه  عکس رنگی هم مشکل نداشتم  میگم نکنه همش م ...

مایی ک هر دو سالم... چن ماه زیر نظر بودم گفتم دیگ دکتر نمیرم ...اگ آزمایش همسرت خوب نیس حتما باید زیر نظز پزشک باشه

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
بهم گف جفتتون مشکل دارین برو ایو ای یا ای وی اف😭 من دخترمو طبیعی باردار شدم  فقط این ماه کیس ...

چرت گفته،محدوده آزمایشگاه زده بین ۰/۴تا۸ یعنی نازا نیستی و ذخیره داری،البته این نظر منه که ذخیره ام ۰/۱بود و دکتر بهم گفت ۱۰۰درصد باید آی وی اف کنی ولی من طبیعی باردار شدم،فقط به تغذیه ات برس،استرس هم سم نداشته باش به خدا توکل کن حله

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

مایی ک هر دو سالم... چن ماه زیر نظر بودم گفتم دیگ دکتر نمیرم ...اگ آزمایش همسرت خوب نیس حتما باید زی ...

خوب که هیچ افتضاح بود حرکت باید ۴۰ باشع برا همسرم ۴

بنظرت با وجود فولیکول و امپول ازادسازی هم ک نگرفته یعنی همش واسه همسرم بود؟

چرت گفته،محدوده آزمایشگاه زده بین ۰/۴تا۸ یعنی نازا نیستی و ذخیره داری،البته این نظر منه که ذخیره ام ...

بخدا ساخته شدن برا استرس 

از اون روز عین مرده ها ی گوشه افتادم حپصله ندارم 

بهم گف اندومتریوزی

سابقه کیست دارم اما همش ساده خودشونم رفع میشن 

از بس خودمو بستم ب دارو تحریک تخمدان کیست گرفتم گفتم ول کنم همه چیو بمونم طبیعی

خوب که هیچ افتضاح بود حرکت باید ۴۰ باشع برا همسرم ۴ بنظرت با وجود فولیکول و امپول ازادسازی هم ک نگر ...

اره حتما تقویتش کن اگه گوش میده 

گرده نخل بگیر به بده 

خرنوب هم میگن خوبه 

سرچ کن بچه ها خیلیا بودن ک اصن شوهراشون صفر بودن ولی الان باردارن با تقویت