2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتما تقویتش کن اگه گوش میده  گرده نخل بگیر به بده  خرنوب هم میگن خوبه  سر ...

از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟

خودم خوبم؟

بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲۰ داشتم ولی بازم نشد

از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟ خودم خوبم؟ بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲ ...

استرس نداشتع باش خب .حرفات همش استرسی هست ...من ک بچه ندارن عین خیالمم نیست بخدا .ب موقعش میاد باید خدا بده فقط، خریدنی ک نیست ...اینجوری نکن با خودت 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟ خودم خوبم؟ بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲ ...

اره ب احتمال زیاد اره عزیزم از عطاری بگیر 

برو سرچ کن کسایی ک شوهراشون آزمایش اسپرمشون پایینه میگن‌چیا خوردن خوب شده 

استرس نداشتع باش خب .حرفات همش استرسی هست ...من ک بچه ندارن عین خیالمم نیست بخدا .ب موقعش میاد باید ...

نمیدونی چ دردایی کشیدم 

خونواده همسرم تا پای طلاق بردنم 

خدانکنه بفهمن چیزی هست 

بدتر میکنن باهام

اره ب احتمال زیاد اره عزیزم از عطاری بگیر  برو سرچ کن کسایی ک شوهراشون آزمایش اسپرمشون پایینه ...

این دوتا ک گفتینو خودم زیاد شنیدم 

توکل ب خدا 

بدبختی واریکوسل هم داره 

اونو چ گلی بگیرم سرم

بعضی مردا میترسن ک بفهمن مشکل دارن زن چیزی بگه ولی برعکس ما زنا خدا نکنه چیزی باشه خودشون و خونوادش ...

دقیقا 

من همهههههه آزمایشام سونوهام همه چیییی رفتم 

ولی لعنت ب هرچی چایخونه س 

لعنت ب قلیون ک این آدم انقد وابسته شده و صدرصد اسپرمش ضعیفه ک نمیگیره 

من س ماهه اقدامم و خودم مشکل ندارم 

نمیدونی چ دردایی کشیدم  خونواده همسرم تا پای طلاق بردنم  خدانکنه بفهمن چیزی هست  ب ...

وای عزیزمممم  ب خاطر فشار اوناست ک اذیتی بگردم الهی ....

من ک ب همشون گفتم فعلا بچه نمیخوام ب هیچ عنوان ...جوری جوابشون دادم دیگ چیزی نمیپرسن بعد اینم بگم با هم خوبیم ولی رابطه صمیمی نداریم با هم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤