2777
2789
عنوان

کیم جای خواننده مشهور مسلمان شده😌

547 بازدید | 14 پست

خوانتده ایی ک بعد از جنگ عزه،زیاد از غزه تو پیج هاش طرفداری میکرد تازگی های مسلمان شده

و اسمشو داود کیم کزاشته

تازگی های امده ایران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ گربه‌ای محض رضای خدا موش نمی‌گیره

اکثر کره ای ها دین ندارن

ولی این با این شهرت مسلمان شده

این برا دین اسلام خیلی تاثیر گزاره

چون طرفداراش ب سمت همچین اتفاقی هدایت میمیکنه ونخ

بله کسی که با مطالعه به اسلام برسه همین میشه اسلام واقعی نه مردم ایران که هیچکدوم مسلمان نیستن

مردم مقصر نیستن اونایی که دین رو دارن بد جلوه میدن مقصرن خودشون کارب کردن مردم از دین زدع شن

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
بله کسی که با مطالعه به اسلام برسه همین میشه اسلام واقعی نه مردم ایران که هیچکدوم مسلمان نیستن

اره اینخا دیگه تعصبی ندارن با تحقیق و ایمان قلبی میان سمتش

میدونستی برای نصف جهان اصلا دین مهم نیس؟ اصلا کاری ندارن کجایی، چیکار میکنی، دینت چیه

فقط ملت ایران فضوله و میخواد همه مثل خودش باشن،همه بدن خودش خوب و عالی و بهشتی:/

هر چند خودم مسلمونم

ولی متنفرم از دیدگاه فاشیستی و خودبرتر بینانه مسلمونا

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

مردم مقصر نیستن اونایی که دین رو دارن بد جلوه میدن مقصرن خودشون کارب کردن مردم از دین زدع شن

این حرف شما توجیهه برای اینکه دنبال تحقیق و تفحص نرید عزیزم

اسلام واقعی تو کتابا و آیات و روایاته نه تو دهن مردم

میدونستی برای نصف جهان اصلا دین مهم نیس؟ اصلا کاری ندارن کجایی، چیکار میکنی، دینت چیه

اره،ولی ب نظرم اگه دین اسلام ب نوح درستش انجام بشه خیلی لذت بخش و هدایت کننده تره

این حرف شما توجیهه برای اینکه دنبال تحقیق و تفحص نرید عزیزم اسلام واقعی تو کتابا و آیات و روایاته ن ...

منم مذهبی بودم ولی الان چند سالی هست که نیستم و خدامو میشناسم و کارای خیرمو بخاطر خدا انجام میدمو راز و نیاز هامم با زبون خودم و کارام با خدام دارم .

ن مثل اونایی که فقططط بخاطر بهشت و اخرت خودشون دارن کار انجام میدن و نه خدا و فقططط دارن میگن اینکارو کنی بهشت میری اونکارو کنی  بهشت میری  هیچچچچ وقت بهشت رفتن یا جهنم رفتن برام مهم نبوده دوستی با خدا برام مهم و بوده و بس 

خدا نماز و اینا براش مهم نیست و از دروغ و مال مردم خوردن و.. براش مهمه 

و حتی اونایی که از مرگ برگشتن هم همینو گفتن.

حالا اعقاید هرکس هم فرق داره و اینم اعتقاد منه

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
منم مذهبی بودم ولی الان چند سالی هست که نیستم و خدامو میشناسم و کارای خیرمو بخاطر خدا انجام میدمو را ...

امام حسين (ع) می فرمایند: گروهى خدا را از روى ميل به بهشت عبادت مى‏كنند، كه اين عبادت تجارت‏ كنندگان است و گروهى خدا را از ترس دوزخ میپرستند و اين عبادت بردگان است، و گروهى خدا را به سبب شايستگى مى‏پرستند، و اين عبادت آزادگان است كه برترين عبادت است».

بر اساس آمار سال ۲۰۱۵؛ حدود ۸۴ درصد مردم پیرو ادیان هستن.(فک کنم منبعش گاردین هست) 

در هر صورت بنظرم داشتن دین و عقیده به خود آدم برمیگرده که چطور به جهان نگاه کنه؛ ما هم می میریم، مثل همه گذشتگان می میریم. آیا زندگی ما بی هدفه؟ آیا دنیا و زندگی دیگه ای وجود داره؟ نظر ادیان مختلف چی هست؟ 

اینجاست که عقل ما آدم ها باید قضاوت کنه.