2777
2789
عنوان

آزمون نظام مهندسی عمران

621 بازدید | 30 پست

دوستان کسی اطلاع داره چ منبعی بخونم ک قبول شم....خیلی ساله از مدرکم میگذره اگر ممکنه راهنماییم کنید🙏هرچی تجربه داشتید بگید ممنون🙏🌹

داداشام میخوند فک کنم نزدیک 30تا کتاب بود کتابا هم سنگین بودن.. نرسید همشو بخونه ولی میگفت یه سوال رو چنبار داده بودن اون جوابی تو کتاب بود نذاشته بودن  

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲
داداشام میخوند فک کنم نزدیک 30تا کتاب بود کتابا هم سنگین بودن.. نرسید همشو بخونه ولی میگفت یه سوال ر ...

میشه ۱ بار ازمون‌داد قبول شد ...البته من خیلی سال از مدرکم میگذره چیزی یادم نیست فشرده بخونم ...

الان برادرتون قبول شد پروانه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع آزمون رو از سایت دانلود کنید همون سایت ثبت نام آزمون مباحث مقررات ملی هستش و آزمون به صورت جزوه بازه نمونه سوال آزمون سنوات قبل رو هم بخونید غیر از اون منابع نشریه ۵۵سازمان برنامه رو هم باید وز آزمون همراه داشته باید چون تعدادی از سوالات از اونجا میاد نشریه ۵۵رو از قبل عنوان بندی کنید و با برچسب لای ورق های کتاب بچسبونید تا روز امتحان جواب سوال رو راحت پیدا کنید از قبل هم یک دور نشریه رو روزنامه خون کنید که مطالب توی ذهنتون بمونه

کاربر آقا
منابع آزمون رو از سایت دانلود کنید همون سایت ثبت نام آزمون مباحث مقررات ملی هستش و آزمون به صورت جزو ...

ممنونم لطف کردید راهنمایی کردید🙏 بنظرتون خیلی زمانی نیست چ چیزایی رو بیشتر بخونم ک سوال بیشتر میاد !شما خودتونم شرکت کردید چند بار ازمون دادید قبول شدید؟!

منابع آزمون رو از سایت دانلود کنید همون سایت ثبت نام آزمون مباحث مقررات ملی هستش و آزمون به صورت جزو ...

ی سوال دیگ من سابقه کار ندارم میتونم شرکت کنم واسه ازمونش؟!مصاحبه ای چیزی بعدش نداره اگر قبول شدم

۱۰ سال

خب مشکلی ندارن نیاز به سابقه هم نیست وقتی قبول شدید دوتا مهندس ۱۰سال سابقه براتون گواهی سابقه کار امضاء کنند کافیه شما باید لیست منابع رو دانلود کنید و همه رو بخرید و از قبل یک دور بخونید و روز آزمون هم همراه داشته باشید

کاربر آقا
خب مشکلی ندارن نیاز به سابقه هم نیست وقتی قبول شدید دوتا مهندس ۱۰سال سابقه براتون گواهی سابقه کار ام ...

یعنی بدون ببمه قبول میکنن؟!

بعد اگر الان جای دیگ کار کنیم برامون بیمه رد کنن یعنی شاغل باشیم مشکلی پیش نمیاد?!

موفق باشید....وقت میشه سر جلسه از کتاب و جزوه نگا کرد یا ادم گیج میشه🤔ببخشید زیاد سوال میپرسم

شما که نمی تونید کتابهای مقررات ملی رو حفظ کنید باید سرجلسه با دیدن سوال بدونید سراغ کدام مبحث و کدام قسمت برید برای آزمون محاسبات هم باید تحلیل سازه و مقاومت مصالح و طراحی بتن و فولاد رو بلد باشید

کاربر آقا
یعنی بدون ببمه قبول میکنن؟! بعد اگر الان جای دیگ کار کنیم برامون بیمه رد کنن یعنی شاغل باشیم مشکلی ...

خیر اگه تعارض منافع نداشته باشه مشکلی نداره بعد مدرک تون کارشناسی پیوسته عمران هست  یا عنوانش چیز دیگه ای هستش

کاربر آقا