دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 عنوان خودمو باختم خستگی لعنت ب خونه تکونی 261 بازدید | 7 پست هرجارو تمیز میکنم پسرم کثیف میکنه باز خونه تکونی کردم خونه جمع نمیشه رژیممو دو روزه ول کردم میگرنم گرفته پسر پنج ماهم از بغل پایین نمیاد .....اصلا ریختم بهم دلمگرفته هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه! 1402/12/04 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 35931 چرا انقد به خودت سختی میدی خب اونم با بچه کوچیککمکی میگرفتی حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20360 این خونه تکونی چیه دیگ دم عید در طی سال تمیز میکنیم دیگ.لازم نی بریم سوراخ سمبه های نادیده رو بشوریم ک خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
مامان___رادین عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 9645 ای خواهر خداروشکر کن سالمین. من مردم دیشب پسر ۸ ماه ام تب ۳۹، خودم سر شب زیر سرم بودم از تب و بدن درد دوساعت بالا سرش بودم تبش را میگرفتم و پاشویه خودمم داشتم میمردم مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 چرا انقد به خودت سختی میدی خب اونم با بچه کوچیک کمکی میگرفتی پول کارگرو ندارم اصلا تمیز نمیشه خونه خسته شدم بقران هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 ای خواهر خداروشکر کن سالمین. من مردم دیشب پسر ۸ ماه ام تب ۳۹، خودم سر شب زیر سرم بودم ا ... خیلی سخته خدا کمکت کنه هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دخترکفشدوزکی۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 5449 این خونه تکونی چیه دیگ دم عید در طی سال تمیز میکنیم دیگ.لازم نی بریم سوراخ سمبه های نادیده رو بشوریم ... والا کاش سوراخ سمبه بود صد دفعه مبلو دستمال کشیدم باز پسرم لکش کرد کلافه شدما هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20360 والا کاش سوراخ سمبه بود صد دفعه مبلو دستمال کشیدم باز پسرم لکش کرد کلافه شدما فدا سرش...واستا روز اخر ی جارو گردگیری اثاثی بون الان فقط جاهایی مث چربیای اشپزخوتخ و....رو تمیز کن خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه