2777
2789

هرجارو تمیز میکنم پسرم کثیف میکنه باز

خونه تکونی کردم خونه جمع نمیشه رژیممو دو روزه ول کردم میگرنم گرفته پسر پنج ماهم از بغل پایین نمیاد .....اصلا ریختم بهم دلم‌گرفته

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

چرا انقد به خودت سختی میدی خب اونم با بچه کوچیک

کمکی میگرفتی 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

این خونه تکونی چیه دیگ دم عید در طی سال تمیز میکنیم دیگ.لازم نی بریم سوراخ سمبه های نادیده رو بشوریم ک

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر خداروشکر کن سالمین. من مردم دیشب 

پسر ۸ ماه ام تب ۳۹، خودم سر شب  زیر سرم بودم از تب و بدن درد‌ دوساعت بالا سرش بودم تبش را میگرفتم و پاشویه خودمم داشتم میمردم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چرا انقد به خودت سختی میدی خب اونم با بچه کوچیک کمکی میگرفتی 

پول کارگرو ندارم 

اصلا تمیز نمیشه خونه خسته شدم بقران 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ای خواهر خداروشکر کن سالمین. من مردم دیشب  پسر ۸ ماه ام تب ۳۹، خودم سر شب  زیر سرم بودم ا ...

خیلی سخته خدا کمکت کنه

این خونه تکونی چیه دیگ دم عید در طی سال تمیز میکنیم دیگ.لازم نی بریم سوراخ سمبه های نادیده رو بشوریم ...

والا کاش سوراخ سمبه بود صد دفعه مبلو دستمال کشیدم باز پسرم لکش کرد کلافه شدما 

والا کاش سوراخ سمبه بود صد دفعه مبلو دستمال کشیدم باز پسرم لکش کرد کلافه شدما 

فدا سرش...واستا روز اخر ی جارو گردگیری اثاثی بون الان فقط جاهایی مث چربیای اشپزخوتخ و....رو تمیز کن

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه