2777
2789
عنوان

گناه بزرگ

297 بازدید | 22 پست

بنظرم هرچقدرم توبه کنم خودم نمیتونم خودمو ببخشم و فکنم عذاب وجدانم قراره تا آخر عمر همراهم باشه🥲 نمیتونم توضیح دیگه ای بدم فقط میخام بدونم شمام وقتی توبه میکنین همینطوری هستین یا ن همچیو فراموش میکنین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چه کاری انجام داده باشم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

منم اغلب اینجوری میشم اما کاره شیطونه

میگن بدترین گناه ناامیدی از درگاه خداست که دور از جون کفره

چون خدا بخشنده ترینه و نباید شک کرد

من اینجوری وقتا قران میخونم زیاد صلوات میفرستمو همش به خدا میگم خداجون جبران میکنم

واقعا خالم بهتر میشه چون حس میکنم میتونم با کارای خوب بدیامو جایگزین کنم

منم اغلب اینجوری میشم اما کاره شیطونه میگن بدترین گناه ناامیدی از درگاه خداست که دور از جون کفره چ ...

تصمیم گرفتم برای جبرانش هرروز بعده نماز صبح دعای عهد بخونم

وقتی توبه کردی و دیگه اون عمل تکرار نکنی 

نباید بهش فکر کنی چون داری خدا رو زیر سوال میبری که نبخشیدتت 

بعد اینکه ب لطف و رحمتش امیدوار باش و رها کن 

برای توبه باید خودتم خودت رو ببخشی و اون کار رو تکرار نکنی 

بحث حق الناس البته جداست

فعلا امضا ندارم

به نظرم یکی از آفت‌های جامعه دیندار همین زیادی راحت بخشیدن خود و تصور رهایی از آثار گناهان بزرگ با یک الهی العفو گفتن و استغفار کلامیه! 

(یک چیزی هم سوءتفاهم شده که هرچیزی که حق‌الناس نباشه حکم بخششش فی‌الفور انجام می‌شه! غافل از اینکه روایات در مورد اهمیت حق‌الناس رو برداشت به سبک شمردن گناهان دیگه کرده‌اند!)

گاهی حس گناهکار بودن  کمک بیشتری به اخلاقی زندگی کردن داره. 

چیزی که می‌دونم حتی اگر گناه نابخشودنی باشه، این که ادامه زندگی رو دست و پا بزنی تا پاک زندگی کنی در محضر خدای عادل و بخشنده مغفول نمی‌مونه.

خدا بجز حق الناس هرگناهی رو که مرتکب بشی و توبه کنی میبخشه فقط حق الناسو هیچوقت نمیبخشه تا زمانی که ...

حق الناس نکردم ولی بعده این گناه از خودم متنفر شدم و ناامیدم از خودم😞💔 گناهی ک کردم حق کسیو نخوردم هرچند گناه کوچیکی هم نیس واقعن عزت نفسمو از دست دادم

حق الناس نکردم

خوبه

چون خدا تنها گناهی که نمیتونه ببخشه حق الناسه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️