2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایت افق کوروش؟ چند ساله خرید میکنم ازش اینقدر که از این راضی ام از هیچ سایتی راضی نیستم 

وای اعصابم خورده.
سفارش رو کم فرستادند تماس هم می گیرم میگه ما پول رو عودت نمیدیم. هیچ گزینه هم روی سایت نداره پیگیری کنی

وای اعصابم خورده. سفارش رو کم فرستادند تماس هم می گیرم میگه ما پول رو عودت نمیدیم. هیچ گزینه هم روی ...

عجیبه

دیروز بر حسب اتفاق سفارشم رو مرجوع کردن و برام نفرستادن بعدش کل پولش رو به حسابم ریختن و با پیامک عذرخواهی کردن و برا جبران یه کد.  تخفیف برام فرستادن 

ولی شما حتما پیگیری کنین

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
عجیبه دیروز بر حسب اتفاق سفارشم رو مرجوع کردن و برام نفرستادن بعدش کل پولش رو به حسابم ریختن و با پ ...

میگم که برای من چندبار این اتفاق افتاده. خداروشکر پولت رو پس دادند. پول من رو خوردند.

عجیبه دیروز بر حسب اتفاق سفارشم رو مرجوع کردن و برام نفرستادن بعدش کل پولش رو به حسابم ریختن و با پ ...

الان زنگ زدم پلیس فتا. دارم ازشون شکایت میکنم. منتظرم سفارشم ثبت بشه.

بچه ها پاشدیم با شوهرم رفتیم فروشگاهه. کلی فروشنده ها عذرخواهی کردند. قشنگ در جریان بودن و اسم من و سفارشم یادشون بود. گفتند ببخشید ما می دیدیم چندتا از سفارش هاتون رو نداریم زنگ زدیم به مرکزمون گفتند اونا اشکال نداره همینطوری براشون ارسال کنید. ما هم براتون ارسال کردیم.

اون کالاهایی که کم بود رو هم  از مارک ها و کارخونه های دیگه دادن بهمون.(ماست و نوشابه و ... بود)

برخورد فروشنده ها خوب بود. ولی سایت افتضاحححححححححححححححح بی ادب هستند. دیگه تخفیف و هرچی بفرستند از سایتشون خرید نمیکنم. پشیمون میکنن آدم رو. همون دیجی.ک.الا و اسنپ.مارکت و اک.سپرس بهترن.