2777
2789
عنوان

از دست مامانم خسته شدم

142 بازدید | 6 پست

من و نامزدم قراره چند ماه دیگه عقد کنیم. مامانم از الان همش بهونه میگیره چرا برات عیدی نمیارن؟ آخه مگه عیدی رو بعد از عقدکردن نباید بیارن؟ 

نامزدم گفته من طلا دوست ندارم حلقه نقره میخوام، مامانم همش غر میزنه یعنی چی نمیشه اینجوری که.

نامزدم یه سری ایده برای کسب و کار تو سرشه اینا رو به خانوادم گفته حالا اونا هم میگن چرا این همش حرف میزنه و خالی میبنده

خسته شدم از دستشون همش میخوان ذهنیت من رو خراب کنن نسبت بهش

قبل عقد عیدی نمیارن  که مامانت کجا رو گرفته

بعدشم شما یه حلقه طلا بخرین یدونه هم نقره بخر دستش باشه اگه دوس نداره طلارو‌.فردا سرت نکوبه طلا نخریدی

به نامزدت بگو برنامه هاتو قبلش جار نزن

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوف .خدا کمکت کنه ..الان یجوری مدارا کن ولی بعد ازدواج یکم رابطه رو کم کن ...

مامانم از همین الان میگه خونت باید نزدیک خونه من باشه رابطم رو هم بخوام کم کنم میگه تقصیر پسره ست نمیذاره دخترم بیاد پیش من

قبل عقد عیدی نمیارن  که مامانت کجا رو گرفته بعدشم شما یه حلقه طلا بخرین یدونه هم نقره بخر دستش ...

حالا نامزدمم این وسط لج کرده میگه من نمیخوام بهتون فشار بیاد حلقه نمیخوام بخدا گیرکردم بین اینا

حالا نامزدمم این وسط لج کرده میگه من نمیخوام بهتون فشار بیاد حلقه نمیخوام بخدا گیرکردم بین اینا

وا بگو رسمه فشاری نیست ..نامزدت یکم داره با سیاست رفتار میکنه حتما میترسه ست گرون برداری 

وا بگو رسمه فشاری نیست ..نامزدت یکم داره با سیاست رفتار میکنه حتما میترسه ست گرون برداری 

من حلقم رو انتخاب کردم سفارش دادیم بسازن هزینش رو هم پرداخت کرد اتفاقا هزینه حلقه من هم زیاد شد

ولی هرچی به خودش میگم لج میکنه میگه نمیخوام فکرکنم اخرش خودم باید برم یه چیزی براش بخرم