2777
2789
عنوان

ناگفته های تزریق چربی (تزریق ناموفق)

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 45 پست

سلام 

من 43 سالمه من هم عاشق زیبایی بودم همش دنبال کارهایی زیبای بودم 

بینیم رو عمل کردم -چربی کل صورتم زدم-وقتی آب شد دوباره زل زدم و....-برای عمل اخرم جراحی لیقت پیشانی و شقیقه رفتم  پیش یه دکتر خیلی معروف بهم گفت همراهش تراش استخوان باید انجام بدم  چون لازمه منم که نمیدونستم چی هست تراش استخوان بهش اعتماد کردم و انجام داد .ای امان.... تا روزی که صورتم ورم داشت همهچیز خود بود اما روزی که ورمش خوابید حالا بیا ببین جه کرده دکتر با من .......یه چیزی میگم یه چیز میشنویی ابروهام مثل ابروی جغد .چشمام مثل چشم مرغ که پشتش سافه و یه خط داره - وقتی میخندم چون با فت صورتم زیاد دستکاری شده و استخوان و بافت انتها ابرو اصلا ندارم میشم مثل دلقک سیرک جرات ندارم بخندم تمام صورتم جابجا میشه انگار از زیر پوست به جایی وصل نیست فقط فقط گول تبلیغات همین دکترای نامرد رو خوردم الان دیگه دکترا طبابت نمیکنن بزینس میکنن 94 میلیون سال 402 فقط ازم دست مزد گرفت انشا... حلالش نباشه شماره کارت کس دیگه هم میفرستن که ردی نزارن برا مالیاتشون (نه که کم پول در میارن )خدا از سر تک تکشون نگذره .از من میشنوین فقط و فقط بینی عمل کنین اونم پیش دکتر خوب و ژل بزنید و کارهای جوانساز انجام بدین به هیج عنوان جراحی زیبای دیگه انجام ندین (بولد میگم دکترها زیبایی وجدان ندارن فقط عطش پول دارن ) تبلیغات مجازیشون فیکه واقعی نیست . رفتمم پیشش گفتم رازی نیستم فرمودند یه زره استخوان برداشتم کلا خودش هم یا واقعا یا دروغا" نمیدونست چکار کرده قبل عمل یه تعهد نامه بلند بالا با خط خودم وامضا ازم گرفت هیچ کاری نکنم .حالا تصمیم با شماست گول تبلیغات دکترها رو میخورین یا خیلی زنگ میشین و فریب نمیخورین .

سلام من 43 سالمه من هم عاشق زیبایی بودم همش دنبال کارهایی زیبای بودم بینیم رو عمل کردم -چربی کل صورت ...

خیلی متاسفم از اتفاقی که برات افتاده و چقدر ناراحت کننده است اینجور اتفاقات برای خانما😢 کاملا درکت میکنم  و هر روز صبح که جلوی آینده میری و میبینی چه بلایی روی صورتت اوردی اصلا تا شب روزت خرابه. من که اینطورم. عملای زیبایی هم مثل یک باتلاقه، هرچی بیشتر انحام میدی هی بدتر و بدتر میشه. خدا لعنت کنه دکترهارو. چطوری اینهمه آه رو میخوان پس بدن نمیدونم. خدا ازشون نگذره. 

مرسی که از تحربه ات برامون گفتی. میدونی شاید باعث بشی حتی یک نفر از تصمیمش منصرف بشه و خیر و ثوابش بهت برگرده🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من 43 سالمه من هم عاشق زیبایی بودم همش دنبال کارهایی زیبای بودم بینیم رو عمل کردم -چربی کل صورت ...

تراش استخوان گفتی فکر کنم بدونم کدوم دکترو میگی. اما نمیخوام اسمشو بیارم که تاپیکو حذف کنن، همون تیم پزشکی که بعد از فوت یک پزشک دیگه بجاش کار میکنن؟ 

سلام عزیزم،میدونم خیلی وقته از تاپیکت گذشته

میخواستم ببینم صورتت مثل حالت اولش شد؟

منم یک ماه پیش تزریق کردم و به شدت پشیمونم، الانم ۸۰ درصدش آب شده

فقط زیر یک چشمم گود تر از اون یکیه، یک ماهه خواب و خوراک ندارن

نگرانم😭😭😭

سلام عزیزم،میدونم خیلی وقته از تاپیکت گذشتهمیخواستم ببینم صورتت مثل حالت اولش شد؟منم یک ماه پیش تزری ...

اون مقداری که بعد از گذشت تقریبا یکسال میمونه دیگه ماندگاره. منم هیچکاری نتونستم بکنم متاسفانه😔

اون مقداری که بعد از گذشت تقریبا یکسال میمونه دیگه ماندگاره. منم هیچکاری نتونستم بکنم متاسفانه😔

برای من بعد یه ماه حدود ۱۰، ۱۵ درصدش مونده، از خدا میخوام تا یه ماه دیگه هیچیش نمونه

خیلی متاسفم از اتفاقی که برات افتاده و چقدر ناراحت کننده است اینجور اتفاقات برای خانما😢 کاملا درکت ...

خب منی ک صورتم لاغر شده باید چیکار کنم با غذا خوردن هم چاق نمیشه عوارض ژل هم خیلی زیاده و اینکه تروخدا بگین پیش کی تزریق کردین 

عدم قرینگی هم در تزریق چربی بسیار شایع هست. اما صورتی که خدا بهتون داده حداقل قرینه هست، ۴ روز دیگه ...

در مورد تزریق چربی به باسن هم اطلاعی دارین؟ ایا همین قضیه صورت صدق میکنه یا نه؟

عزیزم من دوسال پیش تزریق انجام دادم الان بعضی جاهای صورتم دست میزنم درد میکنه انگار قبلا ضربه خورده 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

سلام 

من ی مدت بود شدییییدا دنبال تزریق چربی بودم ولی با دیدن تاپیک شما و خوندن تجربیات شما و دیگران ازاین کار پشیمون شدم ! ممنونم ک راهنماییمون کردین ...ان شاالله هرچ زودتر مشکل صورتتون حل بشه و زیباییتون برگرده

منم انجام دادم الان ده دنبال تخلیه هستم خواهشا اگر کسی انجام داده بگه چی تزریق کرده برای از بین بردن ...

من ۵ سال دکتر رفتم و صدتا کار کردم هایفو ... هیچ اثری نداره. اندولیفت کمی اثر داره اما اگر متخصص خیلی واردی نباشه پوستتون اسیب بد می زنه. این بلا رو مولایی فر با اندولیفت سر پوست من اورد. در نهایت امسال پیش دکتر حنیف نیا متخصص پوست ساکشن کردم. چربی ها رو تخلیه کردم اما خب صورتم کامل قزینه نیست و باید کمی ژل بزنم