2777
2789
عنوان

ناگفته های تزریق چربی (تزریق ناموفق)

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 45 پست

تجربه یکی دیگر از بچه های نی نی سایت:

خانم هاي عزيز لطفا گول تبليغات تزريق ها و جراحي هاي زيبايي رو نخوريد

من هم تزريق چربي پيش يه فوق تخصص جراحي هاي زيبايي و داخل اتاق عمل انجام داده بودم

من شانس اوردم از شكمم چربي برداشته بود( چربي كه از شكم برداشته ميشه ماندگاريش كمتره)

تجربه ام رو از روزهاي اول بايد تعريف كنم

توي آينه دستشويي بيمارستان خودمو ديدم نشناختم

فرداش توي آينه آسانسور خودمو ديدم حس ميكردم يكي ديگس توي آينه يه زن سياه با يه صورت گُنده( پوست خودم گندمي رو به سفيد با يه پوست صاف بود و سايز صورت نرمال و اوكي)سياه شدن هم بخاطر كبودي بود

چند روز بعد رفتم خونه مادرم، مادرم كلي سر نماز دعا ميكرد چهره قبليم برگرده

روزها به سختي گذشت از لحاظ روحي خيلي سخت گذشت

خودمو توي خونه يك ماه تمام حبس كردم هيچ كجا نميرفتم تا كسي منو نبينه و قضاوتم نكنه

از روزچهارم يا پنجم شروع به يك رژيم سر سخت كردم تا يك ماه خودم پنج شش كيلو كاهش وزن پيدا كردم، صورتمم در كنارش يه مقداري لاغر تر شد هر روز هم كمپرس داغ ميذاشتم رو صورتم طوري كه بعدش پماد بتامتازون ميزدم قرمزي ها از بين بره، تصور كنيد اين رژيم و كمپرس هم چه آسيبي به زيبايي ميزنن

ولي از بس ادم با تزريق چربي زشت ميشه حاضره هر راهي رو بره تا چهره قبليش برگرده كه البته رژيم و كمپرس توي از بين. بردم چربي هاي تزري شده تاثير هم داشت

بعد دو سه  ماه هم هر كسي منو ميديد ميگفت چرا عوض شدي چرا انقد صورتت لاغر شده، در حالي كه صورتم چربي هم تزريق كرده بودما ولي چون به گونه چربي ميزنن يه گونه ميزنن ولي ما بين اين دو قسمت چيزي تزريق نميشه حالت فرو رفته تر پيدا ميكنه و صورت حتي از صورت قبلي لاغر تر ديده ميشه، حتي من ديدم اونطوريه وزنمم به حالت قبل برگردوندم ولي صىورتم بخاطر همون گونه و فك ديگه مثل قبل گِرد نشد

الان تقريبا ٨ ماه از اون روزهاي كابوس گذشته چربي ها خدا رو شكر ٩٠ درصد از بين رفتن و من خوشحالم كه از بين رفتن

توصيه ميكنم پولتون اگر اضافه هست به يك مستمند كمك كنيد اگرم اضافه نيست به يك زخم زندگي تون بزنيد ولي زخم جديد به زندگي تون اضافه نكنيد

حرف آخرم: تزريق چربي صورت رو دراز تر بزرگ تر و زشت و سن رو بالا تر نشون ميده

ابدا تصور نكنيد مثل مدل هاي خارجي ميشين يا اينكه قراره يه صورت گرد تپلي بيبي فيس گيرتون بياد

بعد از تزريق تنها آرزتون اين ميشه چهره قبلي تون برگرده

اونايي هم كه تعريف و تمجيد الكي توي فضاهاي مجازي ميكنن يا نوچه هاي دكتر هاي بي وجدان هستن يا خود دكتر هاي بي وجدان هستن

شايد هم يك درصد معدودي رضايت واقعي داشته باشن ولي واقعا واقعا به ريسكش  و سختي هاش ابدا نمي ارزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیامهارو میخوندم فقط گریه کردم خاک تو سرم کنن من رفتم فیلر زدم ورزش هم میکردم و 6 کیلو وزن کم کردم شش ماه بعده تزریق فیلر صورت من شروع کرد به ورم کردن پیش دکتر رفتم الکی گفت حساسیت داری و این چرت و پرتها بعد هر کی منو میدید میگفت زیر گونه ات چرا سیاه شده تو آینه نگاه کردم دیدم زیرگونه ام تو رفته شده نزدیکه یه ساله زندگیم مختل شده کلی دکتر رفتم برا ورم صورتم بارها آنزیم زدن و هنوز مقداری مونده که قراره دوباره برم آنزیم بزنن و از طرفی این تورفتگی گونه هام خیلی اذیتم میکنن نمیدونم بخاطر تزریق فیلره یا لاغر شدنم خلاصه که هر روز هزار بار به خودم لعنت میفرستم و میگم الهی افسانه عهدنو که این فیلر آشغال رو تزریق کرده درد بی درمون بگیره . کلی هزینه کردم هنوز هم نتیجه نگرفتم مجبور شدم برم ترکیه دنبال دکتر زیبایی اونم گفته اول باید این فیلرهارو حل کنیم بعد ببینیم برا تورفتگیها چیکار میشه کرد یا فیس لیفت میکنیم یا تزریق چربی یا تزریق فیلر معتبر الان پیاهمهارو خوندم از تزریق چربی بشدت ترسیدم                                                        یعنی دلم میخواد بمیرم و راحت بشم                                                                                                                                                                             یا برم خودکشی کنم از این عذاب راحت بشم دیگه خسته شدم یه ساله هیچ جایی نرفتم همش ماسک میزنم نابودبشن این دکترای بیسواد و بی وجدان 

من یک تاپیک دقیقا با همین نام داشتم، که وقتی سرچ میکردین «تزریق چربی نی نی سایت» اون تاپیک بالا می ا ...

سلام امیدوارم که صورتت خوب بشه.  من امروز میخواستم وقتم رو رزرو کنم اما پشیمون شدم. 

دوستان بافت چربی بسیاررررررر سنگینه. بعد از یک مدت در اثر سنگینی زیاد باعث میشه در اثر نیروی جاذبه ز ...

واقعا دمتون گرم که تجربیاتتون را اطلاع رسانی میکنید.. نزدیک بود چه بلایی سر خودم بیارم.. 

- دقت داشته باشین که اینکار علاوه بر تخصص واقعا به هنر نیاز داره. بعضی پزشکان واقعا بد سلیقه هم هستن ...

سلام خوبین

شمام بعد از تزریق چند سال بعدش پوست صورتتون افتاده شده؟

دچار چروک های ریز و افتادگی شدین؟

منافذ صورتتونن باز شده؟

من الان دو‌نیم سال میگذره درصد خیلی زیاد چربی ها ذوب شدن دیگه رفتن ولی پوستم دیگه داغون شده 

قبلا همه ازم میپرسیدن پوستتو چیکار میکنی انقد خوبه ولی الان پر از منافذ باز افتادگی چروک های ریز شده

احسنت به شما که میخوایید حقایق رو بگید؛ بله بعضی ها نیاز دارن که تزریق کنن ولی واقعا خیلی ها خودشون ...

منم انجام دادم الان ده دنبال تخلیه هستم خواهشا اگر کسی انجام داده بگه چی تزریق کرده برای از بین بردنش