2777
2789
عنوان

متاهلا لطفاً تشریف بیارید

594 بازدید | 33 پست

بچه‌ها اول بگم خیلی ناراحتم،

ما یه رسمی داریم صبح های جمعه دعای ندبه تو حسینیه برگذار میکنیم،حالا هر هفته یه نفر به عهده میگیره و بعد از دعای ندبه صبحانه میدن،خب منم پدرم فوت شدن برادرم همین طور،این هفته ما دعای ندبه گرفتیم شوهرم اونقدر ناراحت بود که بعد از اومدن سر هیچ و پوچ کلی با من دعوا کرد،صبح هم کلی غر زد که میخواستم بخوابم،از غصه دارم گریه می‌کنم خدا شاهده هفته قبل هم مراسم مال عموی خدابیامرزم بود از دست این نرفتم و کلی جلو دامادمون خجالت کشیدم،

صرفاً جهت درد دل تاپیک زدم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اذیت کنندس این رفتار همسرتون 😟 امیدوارم ب زودی هم حال خودت خوب بشه هم مسالمت امیز این مسئله ح ...

آره بخدا خیلی گریه کردم قرار نبود که هر هفته پاشه بیاد ما این هفته به یاد پدرم و داداشم گرفتیم،حالا اینجوری نمی‌کرد با من میمرد

دوازده ساله

عه فک کردم سال اول دومه. یعنی توی این دوازده سال همسرت یا تو سراین مساله به توافق نرسیدید؟ هرجمعه صبح زود مجبورش میکنی از خواب بیداربشه؟ مراسم مربوط به پدر و برادرتونو کار ندارم خدابیامرزدشون بلاخره دل شما و روح اونا اروم میگیره بااین مراسم اما اگه هرجمعه صبح زود بیدارش میکنی خوب حق داره من خودم شاغلم یه امروزو واقعا نیاز دارم حدااقل تا نه و نیم بخوابم و پسر کوچیکم امروز نذاشت و ساعت هفت منو بیدار کرد واقعاکلافه و عصبی شدم.

همسرت ادم خودخواهیه، حالا برای دل شما امروزو از خوابش میزد

همینو بگو،منو برد تو راه برگشت کلی با من داد بیداد کرد،الانم تنها نشستم دارم گریه می‌کنم دخترمم خوابه دلم داشت میترکید

عه فک کردم سال اول دومه. یعنی توی این دوازده سال همسرت یا تو سراین مساله به توافق نرسیدید؟ هرجمعه صب ...

نه خدا شاهده ما هر هفته نمیریم فقط مثلا همین مال پدرم یا عموم که فوت کرده و یکی دوتا دیگه رو بخدا درسال شاید ما پنج شش بار بریم