2777
2789
ب نظر من الکی هزینه قرص و پودر نکنید  یکجا پولتونو جمع کنید جالپرو یا پروفایلو تزریق کنید البت ...

ن عزیزم دستام خیلی بد شده با این ک سنم کمه کلی چروک اقتاده عین دستای یه زن ۵۰ ساله چون من مریضی داشتم بخاطر عوارض سنگین داروهابب ک می‌خوردم تولید کلاژن تو بدنم ایست کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم دستام خیلی بد شده با این ک سنم کمه کلی چروک اقتاده عین دستای یه زن ۵۰ ساله چون من مریضی داشت ...

اخی عزیزم متاسفم ،ببخشید نمیدونستم 

من از داروخانه قینت کردم بسته ابیش ۵۰۰و بسته صورتیش ۷۰۰ ولی برندشو نمیدونم ، گلم اگه برای مریضیت ضرر نداره از پشت رانت یا از پهلوهات میتونن چربی بکشن و به پشت دست و صورتت تزریق کنن ، هم جوانسازی میکنه هم حجم میده فقط تاکید میکنم جای امن برید

اخی عزیزم متاسفم ،ببخشید نمیدونستم  من از داروخانه قینت کردم بسته ابیش ۵۰۰و بسته صورتیش ۷۰۰ ول ...

من خووم پارسال این کارو کردم از ۱۰۰درصد چربی تزریق شده فقط ۳۰درصد میمونه،بقیش آب میشه اما همونم به شدت آدمو سرحال و قشنگ میکنه من انگار ۱۶سالم شده بود ، الان دادم رژبم میگیرم لاغر بشم صورتمم آب میشه طبیعیه دگ  یه کمم پول دستم بیاد واسه مراقبتای بعدش،خرید کنم و .....اینا  میخوام دوباره برم تزریق چربی عوارضم نداره فقط موقع تخلیه خیلی دردناکه