یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لوبیا اگه خیس کرده داری که هیچ اگه نه بزار به اندازه ده دقیقه قل بزنه در حدی که رنگ آبش تغییر کنه بعد آبشو بریز دور (نفخش گرفته میشه) بزار کنار بعد سبزی رو سرخ کن با شعله کم تا جایی که رنگش به تیرگی بزنه بعد گوشت و با سبزی تفت بده فلفل و زرچوبه هم بزن(نمک نزن باعث میشه لوبیا و گوشت نپزه)بعد لوبیا هارو بهش اضافه کن بعد هم آب بریز (آب گرم بریز )آب قشنگ زیاد بریز یعنیی به اندازه یه بار فقط بریز کم نریزی دوباره اضافه کنی خورشت طعم آب میگیره با شعله کم بزار جا بی افته وسطای آماده شدن یه لیمو هم سوراخ کن بشور بنداز توش گوشت دیگه داره میپزه هم آبلیمو و نمک و به خورشت اضافه کن نوش جان😃
🙄 البلیمو نمیزنند که لیمو عمانی یکم پودرشو میریزند داخلش برای ترشی
من یدونه لیمو میندازم اونم وسطای کار آبلیمو میزنم واقعا هم خوشمزه میشه همه هم از قرمه هایی که درست میکنم تعریف میکنن...به نظرم لیمو عمانی در حد همون یکی که طعمشو به خورشت بده اوکیه پودرش یا تعداد بیشتر یه حالتی خورشت و به تلخی میزنه حالا نظر منه شاید شما اونجوری درست کنی خوب شده حالا یه بار هم اینجوری گفتم درست کن آبلیمو خیلی خورشت و خوشمزه میکنه