2777
2789
عنوان

باورم نمیشد شوهرم من و بزاره خونه مادرش بره خونه خودمون

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد مهربونی ،احساس تنهایی میکنم اینجا، هیشکی به فکرم نیست مادرشوهرم بخاطر بچه های خودش اینجوره  ...

من دورت بگردم ...این حسایی که داری کاذبه همش به خاطر. حاملگیته ..خیلی از خانمایی حامله ای دورم بودن که خلق و خوهاشون تغییر کرده (یکیش عمه خودم ..بیار بهم زنگ زده بود سر قضیه ده سال پیش اومده بود دعوا در حالی که قضیهش به من ربطی نداشته😐😂😂😂😂😂آخه فکرشو بکننن),..اینقدر فکر نکن به این چیزا ..هم برا  خودت و هم بچت خوب نیست ..الان خیلییییی حساسی 

سعی کن افکارتو درگیر کنی 

من دورت بگردم ...این حسایی که داری کاذبه همش به خاطر. حاملگیته ..خیلی از خانمایی حامله ای دورم بودن ...

از خودم ناراحتم چرا نمیتونم منم مثل خودشون خواستمو بگم ،نه بیارم

اونوقت شوهره چرا رفت😐 چقدر خوش بینی

اگه مثلا من تو این موقعیت بودم به این چیزا فکر نمی‌کردم چون. خطایی از همسرم ندیدم ولی اگه یه ذره شک میداشتم همون نصف شب سوار ماشین میشدم میرفتم خونه ببینم چخبره

اگه مثلا من تو این موقعیت بودم به این چیزا فکر نمی‌کردم چون. خطایی از همسرم ندیدم ولی اگه یه ذره شک ...

نه بابا بنده خدا ترسید ماشین تو خیابون مونده دزد بزنه گفت باید برم خونه بزارم پارکینگ 

من ناراحتم یه پیام زنگ نزد عین خیالش نبود انگار خونه بابام موندم

نه بابا بنده خدا ترسید ماشین تو خیابون مونده دزد بزنه گفت باید برم خونه بزارم پارکینگ  من نارا ...

میدونی مرداد بابت خانواده خودشون خیلی خوشبینن..میگن نگاه چقدر مادرم زنمو دوست داره..هرچی بخواد فراهمه ..دیگه غم ندارن 😂😂😂متوجه هیچیم نمیشن که اینا همش سیاسته