2777
2789

اینارو مینویسم چون حس میکنم باید بگم تا خالی بشم!

تا نمونه روی دلم...توی فکرم....قضاوت نشم.... نمیدونم درکم میکنی یا نه !  ولی دلم میخواد بگم که خالی بشم ، که بدونم یه جا نوشتم....

من قبل از بارداری ام خیلی به مرگ فکر میکردم...

خودم ، عزیزام و آخرت و ....

ولی با حرفای همسرم سعی کردم بزارم کنار و خودمو کنترل کنم.

تلاش کردیم تا خدا این نی نی رو بهمون داد و هزاران بار شکر و خوشحالم از بودنش.

اما چند مدته از خواب بدم میاد ! دلم میخواد فقط بیدارباشم...حس میکنم دارم ثانیه های بودن با عزیزام رو از دست میدم و به مرگ نزدیک تر میشم😔

همش شبا غم عالم میاد توی دلم ، نکه روزا فکرشو نکنم ها ! ولی سرمو گرم میکنم و ...

شبا ولی حسابی حالم گرفته میشه، میگم ما اومدیم و میریم ، پس بچه هامون چی ؟اونام این غمو باید تحمل کنن مثل ما 😔دلم میسوزه، ناراحت میشم، بازم میگم شکرخدا و توکل بهش هرچی هست دست اون بالاییه و به بچم فکر میکنم تا شاد بشم .

حس میکنم روزام بیهوده میگذره، دوست دارم همش پیش همسرم باشم و پدرومادر و عزیزام

هی میگم این روزم گذشت ،هدر شد، یه روز به روز موعود نزدیک تر شدم و هیچ !

چون شرایطم یکم سخت شده ، نه برای من فقط برای همگی مون میدونم، میگم پس کی زندگی کنیم؟ کی خوشی کنیم؟ کی راحت باشیم؟ کو شوق و ذوق و راحتی ؟

چرا اینجوریه اصلا زندگی؟

فلسفه مرگ و دنیای بعد اونم که بماند ! اصلا واردش نشیم ! اگر اون دنیا عزیزام رو بعد سالها نبینم چی 😔😔

خلاصه از شب و خواب بیزار شدم، دلم‌میخواست یه قرصی بود چیزی بود اصلا لازم نبود بخوابیم😔😔

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

افسردگی بعد بارداری گرفتی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
افسردگی بعد بارداری گرفتی

هنوز توی بارداری هستم مگه مال بعد زایمان نبود؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز توی بارداری هستم مگه مال بعد زایمان نبود؟

فک کردم زایمان کردی

چن ماهته؟

اگ پولشو داری ی روانشناس برو

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من اونقدر از عزیزانم کشیدم که دلم می خواد فقط خواب باشم صبح ها انگیزه ای برای بیداری ندارم

عزیزم واقعا متاسفم میشنوم.ولی خب وابستگی خاصی نداری پس راحتی

من شبا انقدر دیرمیخوابم دیگه صبح نای بیدارشدن ندارم 

احتمالا افسردگی زایمانه. به این افکار بها نده. مثل خوره روح و روانتو نابود میکنن

منم بخاطر شرایط سخت بارداری و زایمان بدتر از اون افسردگی حاد گرفته بودم ولی شوهرم و خونوادش بجای اینکه درکم کنن و کمکم کنن باهاش کنار بیام و درمانش کنم، بلایی سرم اوردن که الان در آستانه طلاقم و افسردگیم حاد شده. خیلی اوضاعم بده

عزیزم شما افسردگی دارید چرا دکتر نمیرید؟منم ی مدت دقیقا دوس داشتم بخوابم بلند نشم حوصله ندارم

الان برمم نمیتونم دارو مصرف کنم ! افسردگی رو قبول دارم ولی فقط روی این موضوع مرگ زوم هستم! همین !

هرچی‌مشکل پیش میاد میگم ولش کن حل میشه

این یکی منو کشته ! نمیره از ذهنم 

فک کردم زایمان کردی چن ماهته؟ اگ پولشو داری ی روانشناس برو

روانشناس چندبار رفتم قبل بارداری.نمیتونست منو قانع کنه درمورد مرگ فکر نکنم ! حرفای همسرم بیشتر به دلم میشست

اصلا روی این یه موضوع قفلم !

الان برمم نمیتونم دارو مصرف کنم ! افسردگی رو قبول دارم ولی فقط روی این موضوع مرگ زوم هستم! همین ! ه ...

انشالله درست میشه بچه بدنیا بیاد انقد خستت میکنه ک ارزوی خواب داری 

عزیزم واقعا متاسفم میشنوم.ولی خب وابستگی خاصی نداری پس راحتی من شبا انقدر دیرمیخوابم دیگه صبح نای ب ...

برای من دعا کن لطفا حالم خیلی خرابه ۳ ورق الپرازولام دارم نگاهش میکنم بعد به دخترام نگاه میکنم نمی دونم میتونم بعد طلاق از عهده زندگی بر بیام یا شرمنده ن میشم کاش خدا خودش منو بکشه امروز شوهرم تماس گرفت گفت گلشن زهرا هستم می خوام برات قبر بخرم نذر کردم بمیری به ۱۲۰۰ نفر تو هتل غذا بدم

من اینقد ب این چیزا فکر کردم پدرم فوت شد این حس معمولا چند ماه قبل از فوت عزیزانت میاد سراغت ... قدرشونو بدون و اره واقعا بعد از عزیزان دنیا دیگه ارزش نداره

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍