2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

امشب دلم گرفته بود، خیلی فشار رومه این روزا، با تمام ساختار مغزم انگار دارم مقابله می کنم برای بقا، با همه ی کاستی ها و باگ های روحیم

.خیلی خسته ام ولی دلم نمی خواد کسی ببینه چقدر خسته ام، از اینکه ‌به ذهنشون بیاد من لایق این زندگی نیستم حتما، که انقدر خسته و خمود میشم گریزانم

امشب وسط مهمانی خونه ی مادر و پدر نامزدم چند بار رفتم دستشویی و گریه کردم،

الانم قبل از خواب اشکم میومد ، متوجه شد، خیلی نگران و سراسیمه میشه اگر ببینه گریه می کنم،چون واقعا همه ی تلاشش رو می کنه که من حالم خوب باشه

بهش گفتم متاسفم که ،برات چیزی جز دردسر و سختی نداشتم تو زندگی، برات هیچ کاری نتونستم انجام بدم

می دونین حتی نمی تونم خیلی خوشحال و پرانرژی باشم که دلش خوش باشه که تلاشش با نتیجه است

اونم گفت، خل شدی؟ چرا اینجوری میگی؟ کسی چیزی گفته بهت؟ 

من این آدمی رو که الان هستم مدیونم به تو، به عشقی که به تو دارم، اگر الان هر چیزی دارم هر شخصیتی دارم چون عاشق تو بودم، چون برکت عشق تو بوده با من، من هر لحظه از خدا ممنونم که تو رو دیدم مونا

وگرنه خودم که می دونم چی میشدم

عزیزم انقدر به خودت سخت نگیر. هیچ اشکالی نداره اگه نزدیکانت مشکلاتت رو بفهمن و بهت کمک کنن. نیاز نیست وانمود کنی همیشه قوی و بی نقص هستی. همه مون آدمیم این طبیعیه که یک وقت هایی کم بیاریم

اونم گفت، خل شدی؟ چرا اینجوری میگی؟ کسی چیزی گفته بهت؟  من این آدمی رو که الان هستم مدیونم به ...

😢😢😢واقعا حس بدیه منم الان دوماهه آنفولانزا گرفتم هی خوب میشم هی دوباره میگیره قبلشم تو ورزش آسیب دیدم حالم بد بود 

کلا ۷-۸ ماهه شدم دردسر یکسره باید ازم نگهداری کنه به روز ناهار درست میکنم خودم خجالت نکشم دیگه😭

:(

سلام مونا جان خوبی؟این فکر و انرژی منفی هارو از خودت دور کن.الان چیزی نیس که خودتو بخاطرش اذیت کنی.بزار لذت ببری از کنار هم بودن .ببین تو ذهنت از هیچی غول نساز خیلی ساده و معمولی با همه چیز برخورد کن اینجوری بنظرم ریلکس میشی .بزار اینکه چه کسی تو فکرش چی میگه برات مهم نباشه