2777
2789
عنوان

وقتی شوهردرونگرات میخاد ابراز علاقه کنه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب ولی شوهر م منو بلندم میکنه یه دور میچرخونه میگه خانوم منه بچه ی منه بعد میزاره زمین مردک جذابم😁

البته این رویای یه دختر سینگل به گوره😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
آره خب تو ۱۵سالگی تعجب میکردم اگر شوهر بود..

😅بله درست میگید

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
ایشالا شوهر بشه

مرسی ممنونم

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
شوهرت دیگه درون گرا نیست توی چاه افتاده گراش خب بزرگ مرد یه حرفی حدیثی ...با فشار که نمیشه که گفت ط ...

این بازم خوبه فشار میده 

از ما ک بگیم دوست دارم میگه اوم اوم 🫤😘یه بوس وسطش میده 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

توضیح میدی

ببین درسته ک ابراز علاقه زبونی نمیکنه  ولی لذت میبره تو میکنی !

اگه ی وقت ببینه تو هم مث خودش شدی و علاقت رو ب زبون نمیاری خودشو ب در و دیوار میزنه تا باز تو بروز بدی 

اون ب این نتیجه رسیده ک هر چ  برا تو ب زبون نیاره ،تو بیشتر بهش میچسبی و بغلش میکنی و ناز دلش میکشی 

احتمالا تو نه طاقت قهرش داری،نه طاقت بغل نکردنش . 

اونقدر براش از جون مایع میذاری و بی چشم داشتی ک اون تو لاک سکوت رفته و لذت میبره

این خوبهااا ولی یادت باشه  یه هو  کَم نیاری ... ی هو حس نکنی  خسته ای 

ابراز علاقه زبونی  باید دو طرف باشه ؛

وگرنه   زن خسته میشه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر