2777
2789
عنوان

خونواده شوهر

226 بازدید | 13 پست

نمیدونم من واقعا حساسم یا رفتار اینا زشته؟؟؟

بعداز ازدواجمون ب عنوان تازه عروس و داماد دعوت شدیم خونه پدرشوهرم... همراه با مهمون و دعوت‌ کردن یه عده دیگ ب مناسبت دیگ...این ب کنار.... اینک ی ساعت بری یه چایی نزارن جلوت عادیه؟؟؟

بعدش شامو بیارن؟؟؟

حالا امشبم باز فک و فامیلا دورهم جمعن... خاهر شوهرم قندون کم آورده ب همه شکلات و قند تعارف کرده الا من...

شما باشین بتون برنمیخوره؟؟؟

وا چه بیشعور.

به شوهرت گله کن 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا کلا هپلی پذیرایی میکنن اصلا براشون آدابش مهم نیست ، بده واقعا ولی عادت دارن و بی خیالن 

اره ولی از این ناراحت شدم هربار چرا باقی جمع ک همه فامیلشون و خوشن با اونا يادش نمیره.... هربار برا من اینجوریه؟

شوهرم بخدا اصن از اون آدماست ک هی میگه ولش کن اشکال نداره یادش رفته فلان

کلا مردا همشون اینجورین... بگو اما من نمیتونم ازین کاراشون چشم پوشی کنم و اجازه نمیدهم کسی بهم بی احترامی کنه و با رفتارش توهین کنه بهم.

شک نکن خودش در جریانه و می‌دونه بهت بی احترامی میکنم اما میخواد تورو حساس نکنه ، میگه ولش کن 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
کلا مردا همشون اینجورین... بگو اما من نمیتونم ازین کاراشون چشم پوشی کنم و اجازه نمیدهم کسی بهم بی اح ...

نمیدونم...ولی همین رفتارو میکنن بدم میاد تو مهمونیاشون شرکت کنم... 

من اومدم جواب بدم، کار پیش اومد و موند. 

دختر خوب سیاست داشته باش و اصلا اصلا اصلا تو این موارد به شوهرت گله نکن. 

اولا بنداز تو شوخی و خنده.  باخنده بگو واااای فلانی جون،  یعنی بد نمیشه اونااومدن خونه مون من برای یک نفر هیچ پذیرایی نداشته باشم؟ 

😁

باخنده خنده بگو و یه جورایی خودتو جابزن و بگو یعنی مشکلی ندارن اگه برای همه ظرف بذارم برای یک نفر نذارم؟ 

وااای فکر کنننن..  

راه دیگه هم هست که وقتی حال جفت تون خوب بود یه خوراکی بیار،  یه چایی بیار.  کم کم سر صحبت رو باز کن. 

بگویه چندسری که رفتیم خونه پدرت،  پذیرایی شون از همه بوده الا من.  مهربونی و خوش نیت بودن شون بهم ثابت شده.  میدونم درون شون نیت بدی ندارند.  شاید فراموش کردن. شاید سرشون شلوغ بوده حواسشون نشده. 

من که ازشون توقعی ندارم.  اینجور وقتها دوست دارم تو حواست بهم باشه. 

تو کنارم باشی. 

اگر حواس اونا نبود،  حواس تو که بهم باشه،  انگار دنیا برای منه.  حس میکنم یه کوه پشتمه و از بودنت دلم قرص میشه. 

اینجور وقتا بگو خانوم چیزی کم و کسر نداری؟ 

کم کم همسرت رو اماده اش کن و بهش بفهمون بااونا خصومت نداری،  و نذار همسرت بهت گارد بگیره. 

بذار ببینه و بفهمه خانومش مشکل شخصی نداره. 

بذار یادبگیره تو جمع هوات رو داشته باشه. 

همه اون حرفها رو بالحن خوب و بدون متهم کردن بهش بگو.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعدشم اینجور وقتا غریب بازی درنیار و خیلی هم متوقع نباش. 

دیدی شکلات نگرفت بهت،  بگو ابجی لطفا یه قند بدین من چاییم رو باهاش بخورم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401