2777
2789
عنوان

خودمو میکشم

296 بازدید | 27 پست

حالم خرابه،دچار یه بیماری شدم یکساله، زندگیمو سیاه کرده، به خودم قول دادم اگه تا عید خوب نشم راحت میکنم جسم و روحمو 

خودمو میکشم خسته ام بخدا بریدم

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم.. خودکشی فقط راحت کردنه جسمت نیست.. اتفاقا یجوری تو عذاب قرارش میدی که هیچجوره راه خلاصی نداره دیگه.. اگه خدا درد داده.. درونم داده! اینو یادت بمونه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بنده اطلاعاتم راجب این بیماری خیلی خیلی کمه، ولی تا جایی که متوجه شدم همه چیز به ذهنتون بستگی داره

باید حال ذهنتونو خوب کنید درسته؟ قشنگم روحیه خوب حتی سرطان رو هم درمان میکنه، اینکه چیزی نیست فداتشم

این تعطیلات رو خوش باش، با حال خوب وارد سال جدید شو، ذهنتو یکم اروم کن

بنده اطلاعاتم راجب این بیماری خیلی خیلی کمه، ولی تا جایی که متوجه شدم همه چیز به ذهنتون بستگی داره ...

الهی قربون دل پاکت بشم خدا برات بخواد 

چقدر شما دلسوزی 

ممنونم ک هستی 

شاید شما یه واسه ای از طرف خدا واسه اینکه نزاره امیدم کور شه

اسم کاربری همینطوری ثبت شده

ایشالا خوب و سرحال میشی

امیدت به خدا باشه

درست میشه

پدر مادر و خانوادت و فامیل گناه دارن

اگه خودکشی کنی کلی حرف میشنون و برات حرف در میارن الکی 

خانوادت شرمنده نکن

با خودکشی چیزی جز عذاب قبر و قیامت نصیبت نمیشه 

اونوقت پشیمون میشی ولی راه بازگشت نداری

خودتم جوونی 

شاید آینده خوبی در انتظارت باشه حیفه بخدا 

برای بیماری ات هم بیخیال باش 

زووم نکن توی بیماری و مشکلاتت 

هیچکس بدون مشکل نیست 

سر خودتو باید گرم کنی با درس؛ کار ؛تفریح ؛باشگاه ؛دوست؛ خانواده و....

هیچکس جز خودت نمیتونه کمکت کنه