2777
2789
عنوان

امسال عید هیچی نمیتونم برا خودم و بچه م بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 49 پست
شیر یارانه ای چجوریه عزیزم؟ چجوری باید بگیرم؟

برای نوزادانی ک مادرشون شبر ندارن میری بهداشت میفرستت رایگان کپن میدن میری ماهانه از داروخانه دونه ای ۲ تومن البته ۴سال پیش مم میگرفتم برای دوقلوهام

دخترت یکسالشه؟غذا میدی بهش؟شیرخشک چ مارکی میدی؟

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
کجا زندگی میکنید؟مثلا پدر مادرت؟نمیتونن براتون خرید کنن؟؟؟

پیش پدر و مادرمم. والا انقد که خودشون گرفتارن و دست و بالشون خالیه اصلا روم نمیشه چیزی ازشون بخوام.تازه همینم که خرج و خوراکم روی دوششون افتاده احساس شرمندگی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای نوزادانی ک مادرشون شبر ندارن میری بهداشت میفرستت رایگان کپن میدن میری ماهانه از داروخانه دونه ا ...

آها اینو پیگیری کردم. گفتن خیلی وقته نمیدن. تازه برا دوقلوها هم به زور  پارتی موافقت میکنن

برای نوزادانی ک مادرشون شبر ندارن میری بهداشت میفرستت رایگان کپن میدن میری ماهانه از داروخانه دونه ا ...

غذا میدم ولی خیلی خیلی  بدغذا و کم خوراکه. خیلیم ضعیفه. جثه ش به بچه ۸-۹ ماهه میخوره

اره ۱ سالشه. نان ۳ بهش میدم

پیش پدر و مادرمم. والا انقد که خودشون گرفتارن و دست و بالشون خالیه اصلا روم نمیشه چیزی ازشون بخوام.ت ...

بمیرم برات امشب تو تاپیکم نظر دادی اومدم پستتو خوندم چقدر تو هم دلت گرفته مثل من

من دوقلو دارم ....

بهریستی نرفتی برای کمک؟؟؟خدا میدونه منم هیچی ندارم وگرنه اگر داشتم بخدا کمکت میکردم دل تو و دخترتو شاد میکردم دم عیدی

غذا میدم ولی خیلی خیلی  بدغذا و کم خوراکه. خیلیم ضعیفه. جثه ش به بچه ۸-۹ ماهه میخوره اره ۱ سال ...

وزنش چقدره؟دندون داره چندتا؟

نان چند میخری؟

ولی این شیر یارانه ای ک میگم خیلی بچه رو رشدشو خوب بود

بمیرم برات امشب تو تاپیکم نظر دادی اومدم پستتو خوندم چقدر تو هم دلت گرفته مثل من من دوقلو دارم .... ...

خدانکنه عزیزدلم این چه حرفیه میزنی.

نمیدونم کدوم تاپیک بودی فدات.

من ۶ ماهه که همیشه دلم گرفته به خدا قسم یادم نیست آخرین بار کی از ته دل خندیدم.

باورت میشه توی۳ ماه، ۲۰ کیلو وزن کم کردم؟

خدانکنه عزیزدلم این چه حرفیه میزنی. نمیدونم کدوم تاپیک بودی فدات. من ۶ ماهه که همیشه دلم گرفته به ...

درکت میکنم منم از پارسال یه ماجراهایی پیش اومد کلااا زندگیمون یکم سخت شد البته قبلشم کلا سخت بود بدتر شد یه جورایی

میام اینجا درد و دل خیلیا کمکم کردن تو بچه داری همین جا تو تایپهام هست راهنمایی میکردن 

هی چ روزایی گذروندم یه روزایی دوقلوهامو کهنه میکردم پاهاشون میسوخت میومدم این سایت راهنمایی میگرفتم از خانوما

بمیرم برات امشب تو تاپیکم نظر دادی اومدم پستتو خوندم چقدر تو هم دلت گرفته مثل من من دوقلو دارم .... ...

نه بهزیستی نرفتم فکر نکنم قبول کنن اخه من هنوز طلاق نگرفتم شوهر بی همه چیزمم ماهی ۲۰ تومن حقوق داره

الان ۱ سال و ۳ ماهشه. ۱۵ ماه یعنی ۳ تا دندون داره وزنشم ۸ کیلو نیم

بمیرم براش گلدختر یکم وزنش کمه

وزن تولدش چقدر بود

ببین من نوزادام زیر ۲کیلو متولد شده بودن خیلی غصههههه خوردم واسه وزن گرفتن شون الان هرکیو میبینم بچش ضعیفه  دیووونه میشم دست خودم نیست خیلی میرم تو فکرش 

الانم رفتم تو فکر دخت تو 😔😔😔

بمیرم براش گلدختر یکم وزنش کمه وزن تولدش چقدر بود ببین من نوزادام زیر ۲کیلو متولد شده بودن خیلی غص ...

خدانکنه فدات

وزن تولدش ۳۱۰۰ بود

خیلی کم خوراکه. شاید دلش برا مامانش میسوزه که زیاد خرج نکنه 🙂

ولی بخدا من حاضرم از همه چیم بزنم بخاطرش. فقط سالم و سرحال باشه.

بخدا هفته پیش کار دادگاه داشتم از صبح بیرون بودم طرفای ظهر از کنار ساندویچی رد شدم بدجور گشنه م بود. ۱۰ بار وسوسه شدم برم یه چیزی بخورم. گفتم ولش کن پول یه قوطی شیرخشک چرا بدم ساندویچ

اونوقت پریروز شوهرمو دیدم ۷-۸ کیلو انواع گوشت قرمز برا مامانش خریده بود داشت میبرد خونشون

درکت میکنم منم از پارسال یه ماجراهایی پیش اومد کلااا زندگیمون یکم سخت شد البته قبلشم کلا سخت بود بدت ...

ان شاالله اوضاع واست خوب بشه عزیزم

منم خیلی وقتا مجبورم بجای پوشک، کهنه واسه بچه استفاده کنم الهی بمیرم براش. میسوزه

خدانکنه فدات وزن تولدش ۳۱۰۰ بود خیلی کم خوراکه. شاید دلش برا مامانش میسوزه که زیاد خرج نکنه 🙂 ول ...

بنظرن برگرد برو بشین خونت تا میتونی بخور و بچرخ پول نذار تو جیب شوهرت بمونه چرا قهر کردی؟

الان باید اون گوشتا و بهترین چیزارو واسه تو و دخترش میخرید

هی چقدر دلم شکست خدااااا میدونه