2777
2789
عنوان

امسال عید هیچی نمیتونم برا خودم و بچه م بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 49 پست
ان شاالله اوضاع واست خوب بشه عزیزم منم خیلی وقتا مجبورم بجای پوشک، کهنه واسه بچه استفاده کنم الهی ب ...

الان باز فصل هوای سرده .... منم تو زمستون  و تابستون کهنه میزاشتم برای دوتا بچه...

راضی بودم ولی میگفتم عب نداره بچه هامن زحمتش عیب نداشت

ولی بدجور میسوختن تابستونا جیگرم کباب میشد

برای توهم میگذره روزای سختت آجی صبرکن 

آقایون لطفا درخواست دوستی ندید...
بنظرن برگرد برو بشین خونت تا میتونی بخور و بچرخ پول نذار تو جیب شوهرت بمونه چرا قهر کردی؟ الان باید ...

من که قهر نکردم. اون مارو بیرون کرد و قفل  در رو عوض کرد و نمیذاره برگردیم.

نمیخواد دیگه زندگی کنه

انقد مادرش از من متنفرش کرد که هر بلایی فک کنی سرم اورد کتک کاری توهین خیانت

آخرم که از خونه بیرونم کرد. وقتی رفتم وسایل و جهییمو بیارم، کل لباسامو پاره کرده بودن. وسایلمو خراب کرده بودن ماشین ظرفشوییمو سوزونده بودن

خدا از مادرش نگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان باز فصل هوای سرده .... منم تو زمستون  و تابستون کهنه میزاشتم برای دوتا بچه... راضی بودم و ...

توکل به خدا

من که هرچی دعا کردم خدا صدامو نشنید

هرچی دعا کردم شوهرم اصلاح بشه سرش به سنگ بخوره، انگار خیلی خواسته محالی بود که خدا براورده نکرد 

چندسالتع آجی؟ازدواجتون سنتی بود یاچجور

۳۲ سالمه عزیزدلم. آره سنتی بود

شوهرم به شدت بچه ننه و دهن بینه.با ۴۲ سال سن نمیتونه خودش برا زندگیش تصمیم بگیره. مادرش شده بود همه کاره زندگی ما