2777
2789

شوهرم ۶ ماهه خودم و بچمو رها کرده. بههردومون ماهی ۳۵۰۰ نفقه میده. اونم ۲ و نیمش میره برا شیرخشک و پوشک و قطره آهن و مولتی و این هزینه های دائمی بچه

دیگه لباسش هیچی ، خداینکرده اگه مریض شه هیچی، خودم هیچی

با ۱ تومن مگه میشه زندگی کرد؟

تازه انقد نامرد و آشغال و پسته، نفقه اسفند نریخته حساب برام. نمیگه آخرساله شاید خواست  تیکه ای لباس برا بچه بخره. پس این بچه این ماه شیر خشک و پوشک نمیخواد؟؟؟

خودشم ماهی ۲۰ تومن حقوق داره ولی همشو خرج خانوادش و عیاشی خودش میکنه

انقد دلم میخواد یه جفت کفش بخرم.کفشام خراب شدن دیگه.

دیگه مانتو و روسری و ... پیشکش. حتی پول یه جفت کفشم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شوهرای آشغال ازکجا پیدامیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟😭

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
قبلا داشتم. ولی اجازه کار بهم نداد. گفت اگه سر کار بری بچه رو ازت میگیرم. بچه م ۱ سالشه. چجوری تنهاش ...

بزارپیش مادرت بچه توبرو. بعدشم دوروزبچه روبده نگهدارن ببین میان به دستوپات بیفتن یانه 

قبلا داشتم. ولی اجازه کار بهم نداد. گفت اگه سر کار بری بچه رو ازت میگیرم. بچه م ۱ سالشه. چجوری تنهاش ...

غلط کرده بچه قانون ا تا هفت سال با شماست 

حداقل کار تو خونه انجام بده

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲