2777
2789
عنوان

مامانایی ک شاغل یا دانشجو هستین عذاب وجدان ندارین برای بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 22 پست
من چن سال این حس اذیتم میکرد. در حالی که میدونستم منطقی نیس.  خودمونیم دیگه خانه دارا چیک ...

ممنم به همین فکر میکنم میگم روزایی ک بیکاذم تو خونه والا کمتر میرسم دیروز چند ساعت گذاشتمش رفتم واسه جبران عصر بردمش بیرون خرید کردم ولی دو روز قبلترش کامل خونه بودم تازه چند بارم دعواش کردم بیرونم نبردم

من هم دانشجو بودم و هم شاغل به خاطر عذاب وجدان قید کارم را زدم با اینکه از همه نظر خوب بود شرایطش. ...

منم موقعیت شغلی پیش اومد نرفتم و دانشگاه قبول شد نرفتم تا مهر برم الان کلاسای ازامو هندل کردم با خانه بازیش دو ساعت میسپارم اونجا من نیستم خیلی خوش میگذره بهش😜تا بخواد بیفته بهونه من سر دو ساعت برگشتم وقتیم خوابه درس میخونم ولی باز میگم نباید ازش بزنم یه جاهایی مثلا این ترم هفت تومن دادم کلاس زبان عذاب وجدان دارم با این پول کلی خرج بچم میتونستم کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجو ی پزشکی هستم. هفته ای دو شب کشیکم هرروز هم شنبه تا پنجشنبه تا ساعت ۲_۳ نیستم. پیش مادرشوهر ...

چند سالته؟  ترم چندی؟  خب اینکه بچت یه مادر پزشک داشته باشه عالیه 

دانشجو ی پزشکی هستم. هفته ای دو شب کشیکم هرروز هم شنبه تا پنجشنبه تا ساعت ۲_۳ نیستم. پیش مادرشوهر ...

چند سالته؟  ترم چندی؟  خب اینکه بچت یه مادر پزشک داشته باشه عالیه 

منم موقعیت شغلی پیش اومد نرفتم و دانشگاه قبول شد نرفتم تا مهر برم الان کلاسای ازامو هندل کردم با خان ...

خب دیگه نه در این حد نباید عذاب وجدان داشته باشی. چون قرار نیست بچه جلو پیشرفت تو رو بگیره. اون هفت تومان برای تو خرج شده برای بچه هم باید پول دیگه خرج بشه. هیچ وقت از خودت به خاطر بچه نگذر.

من چن سال این حس اذیتم میکرد. در حالی که میدونستم منطقی نیس.  خودمونیم دیگه خانه دارا چیک ...

نه لزوما. قبول ندارم.

برای سن نوجوونی، این که میگی کافیه. ولی برای یه کودک، واقعا مهمه چه مقدار پیششی. و کمیت، کیفیت رو تحت تأثیر قرار میده.

بعد تو وقتی میای، خسته ای. حوصله خیلی کارا رو نداری. این یه حقیقته. مگر اینکه آدم زیادی در انرژی ای باشی...یا کارت سبک باشه مثلاً هفته ای سه روز تا عصر نهایتا.

بعد میدونی، تو دیگه شخص اول زندگیش نخواهی بود....این از همه دردناک تره به نظرم....

چند سالته؟  ترم چندی؟  خب اینکه بچت یه مادر پزشک داشته باشه عالیه

۲۶ سالمه. سال آخر م. البته فعلا عمومی دیگه....

چیش عالیه؟

از بیرون قشنگه...

از داخل اینطوریه که تو داری تمااااام مدت میدوی، تو بیمارستان تو خونه، ولی هیچکس ازت راضی نیست. تو بیمارستان مدام حرف می‌شنوی اونقدری که باید فرصت درس خواندن نداری، برا بچه ت مادر کافی نیستی همیشه گله داره مامان چرا منو می‌ذاری میری؟ و همسرتم همیشه ناراضیه از خستگی هات از بی حوصلگی هات، از بی غذایی از خونه به هم ریخته....

مالی هم فعلا که ماهی سه تومن میدن . بعداً عمومی باشی هم کار نیست. تخصص هم ماهی ۱۱ برا متاهل ها که ماهی ۱۲ شب کشیک میدی و وااااقعا هر کشیک مرررررگ واقعیه. و فرداشم تو آدم سابق نیستی.

بععععد همه اینا باید طرح بری که اونم حقوقش کارمندیه.

با کللللللی تعهد که مدام ازت شکایت میکنن دیه بدی این دادگاه اون دادگاه بری. هی مجبوری بری توضیح بدی خودتو تبرئه کنی.....

تااااازه تو سن ۳۵ سالگی، اگگگکر تو شهر خودت اشباع نباشه و کار پیدا کنی..... بعد هرساله باید کلی پول بدی کلاس های بازآموزی شرکت کنی نمره بیاری که مدرکت باطل نشه. تا آخر عمر.

و و و.....

بدترین قسمتش همون مدام دادگاه رفتنه و اینکه هررررچه قدرم خودتو تبرئه کنی، حتی ۵ درصد هم تهش برات دیه بزنن، اینطوری میشه که تو هی داری پول دیه میدی فقط....

نه لزوما. قبول ندارم. برای سن نوجوونی، این که میگی کافیه. ولی برای یه کودک، واقعا مهمه چه مقدار پیش ...

صحبت من مال دوسالگی تا هشت سالگیش بود. تا بعد ازظهر خونه نبودم. کسی که پیشش بود پدرش بود و توخونه خودمون. 

مادربا حوصله ای بودم وخیلی اصولی ازین دوران گذر کردیم.

الان که تقریبا بزرگ شده من و پدرش خوشحالیم که پروژه فرزند پروری بسلامت گذشت چون خیلی خوب بار اومده و اتفاقا شخص اولش منم 

ولی عذاب وجدانم بیش از حد و عیر منطقی بود این دوران.